· · Komentari: 0
moda

Ana Ivanović u NAJPOPULARNIJOJ HALJINI za letnje večeri: Kombinacija bordo i crne izgleda sjajno (FOTO)

Ana Ivanović poznata je po svedenom i elegantnom oblačenju.

1622446893_e38b9e6eac92fc1c143111402ec53707aa0fde8f.jpg
Foto: epa

U svim prilikama ostaje dosledna stilu koji godinama neguje.

Pročitajte još: Aleksandra Prijović ponela najmodernije cipele sezone: Evo kako je pevačica uklopila trendove i pratila tenis (FOTO)

Ana je sa suprugom Bastijanom u braku 5 godina i imaju dvojicu sinova, Luku i Leona. Roditelji su uspeli da se malo iskradu i provedu vreme sami.

- Kad roditelji uspeju da se iskradu - napisala je Ana uz fotografiju sa suprugom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

Oboje su veoma elegantni na fotografiji, a Ana je ponovo odabrala kombinaciju koja nam je privukla pažnju.

Pročitajte još: One diktiraju modu: Slavna manekenka Irina ŠAJK i njena ćerkica Lea su prave modne trendseterke (FOTO)

NJen izbor je bordo haljina dugih rukava na preklop koja se vezuje, a oivičena je romantičnim volanima. Ponela ju je uz klasične crne sandale tankih kaišića.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.