Oglas
· · Komentari: 0
SVETSKI MODELI

One diktiraju modu: Slavna manekenka Irina ŠAJK i njena ćerkica Lea su prave modne trendseterke (FOTO)

Slavna manekenka uživa u ulozi majke i obožava da provodi vreme sa ćerkicom

1622397495_Depositphotos_80414394_s-2019.jpg
Foto: Depositphotos
Oglas

Irina Valerjevna Šajhlislamova, poznatija kao Irina Šajk je slavna ruska manekenka i glumica, koja danans živi i radi u Sjedinjenim Američkim Državama.

Pročitajte još: ARIANA GRANDE se tajno udala i fanove ostavila u šoku: Venčanje od 7 miliona dolara (FOTO)

Radila je modne revije za modne marke i dizajnere kao što su Kristijan Dior, Šanel, Luj Viton, Versaće, Prada i drugi. Bila je u vezi sa fudbalerom Kristijanom Ronaldom od 2010. godine, ali je raskinula sa njim januara 2015. Nakon toga bila je u višegodišnjoj vezi sa glumcem Bredlijem Kuperom i sa njim je dobila ćerku početkom 2017. godine Leu.

Pročitajte još: Novo ŠOKANTNO svedočenje Merime Isaković: Evo kakvu "OSVETU" sprema Branislavu Lečiću

Iako se vanbračna zajednica završila iznenada, kako se spekulisalo zbog afere Bredlija Kupera sa Lejdi Gagom posle filma u kojem su zajedno učestovali, Irina i Bedli trude se da zajdno odgajaju ćerkicu Leu.

Ipak, po svemu sudeći Lea će biti prava mamina naslednica, obzirom da je već od malih nogu prava trendseterka koja uz irinu Šajk dominira svetskim ulicama.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas