· · Komentari: 0
EMOTIVNO

"Bio je nepokretan 25 godina... Prerano je otišao": Potresna ispovest Bojana iz Leksingtona

Životna priča popularnog pevača veoma je teška

1610308366_bojan.jpg
Foto: YouTube printscreen /TV Pink

Bojan Vasković, pevač grupe Leksington, gostujući u jednoj emisiji izneo je potresne detalje iz svog života, a ne krije i da bi njegov put do zvezda mogao da posluži kao inspiracija za jedan dobar roman.

Pročitajte još: Demantovali navode medija da su u svađi: Slika Bikovića i Bjelogrlića govori više od hiljadu reči (FOTO)

Bojan je pričao o svojoj porodici, ali i teškim trenucima koji su ih zadesili. Sa nepunih deset godina, morao je da napusti Sarajevo i započne život prvo u Podgorici, a kasnije u Beogradu. Iako je preživeo veoma bolne i teške trenutke, on detinjstvo pamti samo po lepim stvarima.

- Detinjstvo pamtim po dobru, lepo detinjstvo sam imao sve do rata. Taj period sam se trudio da zaboravim, pa je tako prošlo. Sticajem okolnosti, dečak od deset godina našao se u gradu koji je zadesila katastrofa. Sada sa ove tačke gledišta, kome je to trebalo? Nikome. Samo smo svi stradali. Dosta straha, neke negativne atmosfere koja je bila prisutna. Dosta toga sam zaboravio, potisnuo. Izađe čovek jači. Bio sam prvo u Sarajevu, pa u Podgorici, pa u Beogradu. Samo tri osnovne škole sam promenio. Ali ne fali mi ništa danas - rekao je Bojan u emisiji "Sceniranje" i opisao bolan trenutak kada je pre dve i po godine ostao bez oca koji je poslednjih 25 godina bio nepokretan.Tokom rata ga je pogodio snajper dok se automobilom vraćao s posla.

- Imao je vedar i pozitivan duh, bez obzira na to što je 25 godina bio u kolicima. Slušao je ljude iz okruženja kada imaju neke probleme i kaže im:- Ma samo vidi mene, nemaš nijedan problem.- Možda najteži trenutak je njegov odlazak, prerano je otišao. Bez obzira na to što smo poslednjih godina života proveli zajedno baš dosta vremena, to me teši, ali voleo bih da sam mu još nešto rekao - počeo je Bojan i rekao da mu je tata bio uzor.

- On je bio možda najvažnija figura za mene. Bio mi je podrška ceo život. Ne postoji trenutak kada me nije podržao, mada sam u njegovom glasu znao da osetim kada je nešto pogrešno. Plašio se da ne izgubim kompas kada smo počeli da nastupamo, putujemo. Puno iskušenja, izazova.

Pročitajte još: Ceca otkrila zbog čega ne želi da snimi duet sa Anastasijom!

. Kada sam kupio motor, pa kada sam ga prodao, bio je najsrećniji. Pamtim njegov savet:: - Stavi kamen u cipelu da te žulja, da ne zaboraviš kad si bio mali - zaključio je Bojan u emisiji "Sceniranje".

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.