· · Komentari: 0
VITKE

Ekspres dijeta: Smršajte 5 kilograma za 3 dana uz pomoć TUNE

Ako za nekoliko dana morate da oslabite i uvučete se u haljinu nemate drugi izbor nego da se bacite na ekspres dijetu sa tunjevinom.

1616745677_Pexsusi.png
Foto: Peksel

Dijete sa tunjevinom spada u izuzetno niskokalorične i namenjena je onima koji žele instant rešenje za problem suvišnih kilograma. Dijeta traje samo tri dana, a obećava fantastične rezultate.

Pročitajte još: Zbog čega su Francuskinje vitke i atraktivne? Tajna je u ovoj dijeti

Tunjevina je fantastičan izvor visokokvalitetnih proteina, sadrži minerale poput kalijuma, selena i magnezijuma, kao i velike količine vitamina B kompleksa. Jedini je prirodni izvor omega 3 masnih kiselina koje poboljšavaju rad mozga i srca.

Dijeta ne sme da se drži duže od tri dana.
Šećer i začini
Šećer nije dozvoljen, zasladite se stevijom ili medom. Dozvoljeni su svi biljni začini

Osnova trodnevnog režima ishrane sa tunjevinom bila je popualrna 80-tih godina prošlog veka. Dijeta je vrlo jednostavna i proverena. Spada u niskokalorične, jer dnevni unos nije veći od 1.000 kalorija. Međutim, ova dijeta ne sme da se drži duže od tri dana. Naravno, preporučuje se da se pojača fizička aktivnost  tokom ta tri dana.

Pročitajte još: Jača imunitet, ublažava stres.. Koliko KIVIJA dnevno treba da pojedemo?

Osim sveže tunjevine preporučuje se i konzervirana u ulju. Od ostalih namirnica dozvoljeno je integralno testo i dijetalni krekeri, voće, crna kafa, povrće, malomasni sir, puter od kikirikija....

Japanski način ishrane je najzdraviji Foto: Peksel

1. DAN

Doručak: crna kafa ili čaj, sok od pomorandže ili grejpfruta, integralni tost, kašika putera od kikirikija

Ručak: 200 grama grilovane tunjevine, integralni tost, voda, čaj ili kafa sa stevijom

Večera: do 90 grama grilovanog posnog mesa (ćuretina ili piletina) ili ribe, 200 grama barene boranije, 200 grama je narendane sveže šargarepe, jabuka

Pročitajte još: RUSKI kardiolog Mihajlovič otkriva tajnu dugovečnosti SRBIMA: Šest vežbi za ZDRAVU KIČMU i u desetoj deceniji života

Foto: Piksabej

2. DAN

Doručak: kafa ili čaj sa stevijom, jaje (omlet ili tvrdo kuvano), integralni tost, banana

Ručak: 200 grama tunjevine, 5 dijetalnih krekera, čaj ili kafa

Večera: 2 pileće viršle, 200 grama poparenog zelja ili brokolija, 100 grama šargarepe, 100 grama jogurta

Pročitajte još: Smuti i SKINI kilograme: SMOOTHIE dijeta donosi zdravo mršavljenje u samo 21 DAN

3. DAN

Doručak: kafa ili čaj sa stevijom, 5 krekera

Ručak: tvrdo kuvano jaje, integralni tost, čaj ili kafa

Večera: 200 grama tunjevine, 200 grama svežeg kupusa, 200 grama šargarepe, jabuka, 100 rgama jogurta.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.