Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ВИТКЕ

Експрес дијета: Смршајте 5 килограма за 3 дана уз помоћ ТУНЕ

Ако за неколико дана морате да ослабите и увучете се у хаљину немате други избор него да се баците на експрес дијету са туњевином.

1616745677_Pexsusi.png
Фото: Пексел
Oglas

Дијете са туњевином спада у изузетно нискокалоричне и намењена је онима који желе инстант решење за проблем сувишних килограма. Дијета траје само три дана, а обећава фантастичне резултате.

Прочитајте још: Због чега су Францускиње витке и атрактивне? Тајна је у овој дијети

Туњевина је фантастичан извор висококвалитетних протеина, садржи минерале попут калијума, селена и магнезијума, као и велике количине витамина Б комплекса. Једини је природни извор омега 3 масних киселина које побољшавају рад мозга и срца.

Дијета не сме да се држи дуже од три дана.
Шећер и зачини
Шећер није дозвољен, засладите се стевијом или медом. Дозвољени су сви биљни зачини

Основа тродневног режима исхране са туњевином била је попуалрна 80-тих година прошлог века. Дијета је врло једноставна и проверена. Спада у нискокалоричне, јер дневни унос није већи од 1.000 калорија. Међутим, ова дијета не сме да се држи дуже од три дана. Наравно, препоручује се да се појача физичка активност  током та три дана.

Прочитајте још: Јача имунитет, ублажава стрес.. Колико КИВИЈА дневно треба да поједемо?

Осим свеже туњевине препоручује се и конзервирана у уљу. Од осталих намирница дозвољено је интегрално тесто и дијетални крекери, воће, црна кафа, поврће, маломасни сир, путер од кикирикија....

Јапански начин исхране је најздравији Фото: Пексел

1. ДАН

Доручак: црна кафа или чај, сок од поморанџе или грејпфрута, интегрални тост, кашика путера од кикирикија

Ручак: 200 грама гриловане туњевине, интегрални тост, вода, чај или кафа са стевијом

Вечера: до 90 грама грилованог посног меса (ћуретина или пилетина) или рибе, 200 грама барене бораније, 200 грама је нарендане свеже шаргарепе, јабука

Прочитајте још: РУСКИ кардиолог Михајлович открива тајну дуговечности СРБИМА: Шест вежби за ЗДРАВУ КИЧМУ и у десетој деценији живота

Фото: Пиксабеј

2. ДАН

Доручак: кафа или чај са стевијом, јаје (омлет или тврдо кувано), интегрални тост, банана

Ручак: 200 грама туњевине, 5 дијеталних крекера, чај или кафа

Вечера: 2 пилеће виршле, 200 грама попареног зеља или броколија, 100 грама шаргарепе, 100 грама јогурта

Прочитајте још: Смути и СКИНИ килограме: SMOOTHIE дијета доноси здраво мршављење у само 21 ДАН

3. ДАН

Доручак: кафа или чај са стевијом, 5 крекера

Ручак: тврдо кувано јаје, интегрални тост, чај или кафа

Вечера: 200 грама туњевине, 200 грама свежег купуса, 200 грама шаргарепе, јабука, 100 ргама јогурта.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas