· · Komentari: 0
TREND

Famozna crvena haljina Kejt Midlton planula, a taj model stoji svim ženama! (FOTO)

Kejt Midlton diktira modne trendove, jer je haljina koju je nosila prilikom susreta sa Džil Bajden - planula!

1623739745_KateMiddeltonofficial.PNG
Foto: Instagram/ screenshot _kate_middleton_royal

Kejt Midlton je nova ikona stila, jer ono što vojvotkinja obuče - to svi žele! Za samo jedan dan rasprodata je haljina koji je nosila Kejt Midlton u susretu sa Džil Bajden, prvom damom SAD.

Proitajte još: Očaravajuća unuka kraljice Elizabete: Da li je ona nova zvezda kraljevske porodice?

Crvena haljina Kejt Midlton

To je ta jedna haljina koju morate imati ovog leta, a upravo smo o njoj pisali kada se Kejt Midlton pojavila na samitu G7 i prošetala sa Džil Bajden, koja je ostala u senci lepe vojvotkinje. Tačnije, Kejt je tokom vikenda promenila dve haljine kreatora Alexander McQueen: prva je bila bela u susretu sa Brižit Makron i crvena kada je sa Džil Bajden obišla jednu školu u Kornvolu.

Kejt uvek nosi garderobu pristupačnu svima.

U čemu je tajna stila Kejt Midlton? Mnogi smatraju da je to što nosi stvari koje bi mogle da obuku sve žene: poslovne, domaćice, supruge. Takođe, ona se često može videti u garderobi koja može da se kupi u robnoj kući, a takav je bio slučaj sa njenim omiljenim džemperom od kašmira Kejt Midlton koji košta 100 evra i onlajn je prodat u rekordnom roku.

Često nosi iste stvari

I njena omiljena haljina, koju u Britaniji zovu "The Madison" od 2019. godine je najprodavaniji model. Kejt Midlton je dosledna klasičnom stilu, a njena omiljena haljina stoji stim ženama.

Pročitajte još: Robert de Niro o promašajima u karijeri: Prevarili su me u filmu KUM!

Takođe, Kejt Midlton uvek savršeno izgleda i u skladu sa prilikom, ali najviše blista u elegantnim haljinama, pa je njen stajling svuda uočljiv. Kada je sa decom obično nosi polo majice, a ženama se najviše dopada činjenica da Kejt mogu ponovo videti u istim stvarima.

Pročitajte još: Dugačka haljina je HIT leta, ali da ne bi ispale SMEŠNE pametno je odaberite (FOTO)

Čuvena "The Madison" haljina izgleda, ustvari, sasvim obično, ali manje je uvek više. Naime, reč je o haljini ispod kolena, strukirana je, sa kaišem, dugačkim rukavima i malom kragnom uz vrat.

Haljina sa raskopčava i da nema dugmadi bila bi veoma slična famoznoj crvenoj haljini sa samita G7!

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.