Oglas
· · Komentari: 0
SOFISTICIRANO

KRALJICA diplomatskog oblačenja: KEJT MIDLTON voli da ponovi omiljene komade garderobe, a ne boji se ni umereno PROZIRNOG (FOTO)

Teget i žuto, uz tufnasto, su boje koje Kejt bira za ovu jesen

1668936149_profimedia-Kejt-Midlton.jpg
Photo: Profimedia
Oglas

Kejt Midlton je svakako unapredila svoj stil, od kako je dobila novu titulu, Princeze od Velsa. Ali, njena sklonost da ponovi neki komad odeće je ostala ista, kao što je pokazala na jednom nedavnom događaju.

Foto: Profimedia

Za ovu priliku, Kejt je ponela kaput krem boje, koji je nosila samo pre par nedelja. 
Dok je kraljevska porodica ranije odlagala da ponavlja istu garderobu, čini se da je i tokom leta Kejt nekoliko puta nosila par svojih omiljenih komada. 

Pročitajte još: NEPREPOZNATLJIV: Majkl Daglas šokirao, kada se nedavno na jednoj utakmici pojavio sa dugom kosom. Šta se sa njim dešava? (FOTO)

Kao kraljica diplomatskog oblačenja, princeza je uparila svoj jesenji stil sa teget-žutom haljinom na tufnice. Haljina je od blago prozirnog materijala, ali je princeza sve zadržala u granicama finog ukusa.
Ceo izgled je upotpunila omiljenim modelom teget stileto cipela sa visokom potpeticom, i pismo- torbom.
Svoji kosu je u blagim talasima pustila da slobodno pada, a od aksesoara je nosila viseće minđuše u obliku perli.

 

Foto: Profimedia

Nesumnjivo da Kejt nikada ne pogreši.

Pročitajte još: NE BACAJTE NOVAC NA PRESKUPE UKRASE: Ovako su naše mame pravile novogodišnju dekoraciju i ukrašavale domove, MOŽETE I VI! (VIDEO)

BONUS VIDEO: 

 

 

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas