· · Komentari: 0
TREND

Budžet princeza: Kejt Midlton ponovo izgleda kraljevski u haljini od 5.000 dinara! (FOTO)

Ukoliko nastavi da se oblači na ovaj način Kejt Midlton će zaseniti slavu svekrve - Ledi Dijane.

1626505098_Kejttufnice.PNG
Foto: Instagram/ screenshot duchesscatherineofbritain

Kejt Midlton se pojavila na rođendanu najveće britanske medijske kuće BBC. I ponovo jenjena pojava izazvala uzdahe. Savršena linija i mudro odabrana haljina!

Pročitajte još: Ovako se sada oblače Italijanke: Tri modne ideje sa kojima nećete POGREŠITI (FOTO)

Kejt Midlton u teget haljini na tufne

Vojvotkinja od Kembridža je izgradila stil i ne odstupa od decentnog izgleda. Pošto se pojavila na dnevnom događaju kejt Midlton je izabrala midi haljinu na stakopčavanje. Haljina je crna, ali sa belim tufnicama.

Zanimljivo je šta je Kejt nosila na nogama

Međutim, mnogo je bilo zanimljivije šta je Kejt Midlton nosila na nogama! Kejt Midlton je odlučila da uz letnju haljinu na raskopčavanje obuje plantnene espadrile sa zidanom štikom. Cipele i haljina su trenutno na popustu i koštaju samo čevrtinu prvobitne cene.

Pročitajte još: Ketrin Zita Džons (51) je odabrala savršenu letnju BELU HALJINU (FOTO)

Kejt Midlton nosi budžet garderobu

Većina dnevne garderobe koju nosi Kejt Midlton sebi mogu da priušte sve žene, jer se mogu kupiti u robnim kućama pristupačnih brendova ili putem interneta, još jeftinije. Model koji je Kejt Midlton nosila je "Emilia Wickstead", ali serija ovajvih haljina, koje do sada niko nije primećivao, može se kupiti u mnogim radnjama.

Plava haljina na tufne

Ovo nije prvi put da Kejt Midlton nosi tufnice. Kada je sa Vilijamom bila u poseti Indiji nosila je belu strukiranu haljinu sa crnim tufnama. Posle toga je nosila plavu haljinu sa belim tufnama i belom kragnom. Pošto je haljina bila na zakopčavanje Kejt je imala dubok šlic i taj model je rasprodat u rekordnom roku posle nje!

Pročitajte još: Kejt Midlton na Vimbldonu nosila cipele od 4,500 dinara, a svi pričaju i o ROZE haljini! (FOTO)

Pročitajte još: Ističe NAJBOLJE na ženi: Detalj bez kojeg ne smete završiti leto (FOTO)

Kejt Midlton i princ Vilijam imaju novi Instagram nalog putem kojeg mogu da se prate njihove aktivnosti, ali i da se bide neformalne fotografije iiz njihovog života.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.