· · Komentari: 0
KOLEGIJALNA PODRŠKA

"Horor! Naježim se kada pomislim...": Kolege podržale Milenu Radulović

Kolege su pružile veliku podršku mladoj glumici Mileni Radulović i drugim devojkama koje su doživele seksualno zlostavljanje od strane nastavnika glume.

1610891829_pjimage--2-.jpg
Foto: Printskrin / You Tube / MONDO PORTAL / Marija i Kristina- TJD

Jedna od glavnih tema dana jeste odvažan i hrabar potez javnog priznanja žrtava silovanja, glumice Milene Radulović i još nekoliko devojaka, koje su javno obelodanile šta im se dogodilo od strane nastavnika glume Miroslava Mike Aleksića, kod koga su pohađale školu glume još od malih nogu.

Pročitajte još: Nakon što je Milena progovorila o silovanju, oglasio se Andrija Milošević i uputio reči podrške glumici

Ova vest eksplodirala je kao bomba u javnosti. Poruke sa osuđivačkim stavom pre počiniocu, ali i ogromna podrška ovim mladim devojkama, prvenstveno na neverovatnoj hrabrosti, preplavile su društvene mreže.

Mladoj glumici Mileni Radulović, kao i ostalim devojkama koje su bile žrtve silovanja, podršku su uputile brojne kolege i prijatelji.

Marijana Mićić je na svom Instagram profilu podelila fotografiju uz reči zgražavanja zbog ovog događaja, kao i reči podrške upućene mladim koleginicama:

- Horor! Naježim se kada pomislim, da sam kao neko ko je tu školu pohađao, mnogoj deci tu istu školu sa oduševljenjem preporučivala!!! - napisala je Marijana i ujedno podržala mlade koleginice rečima: "Ogromna podrška devojkama".

Pročitajte još: Poznata glumica pokazala snimak pluća nakon korone (FOTO)

I druge kolege, među kojima su Marina Ćosić, Stefan Radonjić i Andrija Milošević pružili su podršku ovim mladim devojkama.

Marina je napisala: "Svaka čast Mileni Radulović i drugim devojkama na ogromnoj hrabrosti".

A glumac Stefan Radonjić je napisao: "Podrška za Milenu Radulović i druge hrabre devojke da istraju u svojoj borbi".

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.