Oglas
· · Komentari: 0

Ivan Milinković poslao jasnu poruku: "Nema nazad"

Pevač Ivan Milinković svoje obožavaoce obradovao je još jednom numerom

1624370869_ivan-milinkovic.jpg
Foto: YouTube printscreen /Ivan Milinkovic
Oglas

Pevač  Ivan Milinković, jedan je od retkih, koji je vredno radio i u vreme pandemije. Naravno, na pesmama, za svoj samostalni cd. Ljubiteljima muzike, Ivan je darovao numeru, za koju je uradio i ekranizaciju.

Nema nazad

- Ovo je osma numera, koju predstavljam publici kao solista. U životu, privatno i poslovno, uvek gledam napred. Šta je bilo, bilo je, ne treba se osvrtati na prošlost. Za sve nas koji verujemo u ljubav, koji smo imali i emotivna razočarenja,  ovo će biti prava numera. Život sa sobom nosi uspone i padove, moj moto je da, nema nazad! Ovo simbolično znači i da u mojoj karijeri, nema nazad, nastavljam hrabro i samostalno. Kada imam ljude koji vole ono što radim, moje saradnike i moju porodicu, ne brinem! Idemo napred, nema nazad - rekao je Ivan u izjavi za medije.

Pročitajte još: Miloš Biković na teškim mukama: Pogledajte ko mu zadaje ozbiljne probleme (VIDEO)

Naziv pesme, mnoge fanove  je asocirao, da je Ivan poslao jasnu poruku da nema nazad  kada je stara grupa u pitanju. Neki fanovi, podržali su Ivana u nameri da nastavi napred, dok su neki pratioci na društvenim mrežama ipak pri stavu da je naslov vešta igra reči tekstopisca. Ostaje nam da saznamo! Jedno je sigurno, Ivan krupnim koracima grabi napred!

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas