Oglas
· · Komentari: 0
OFF

Najbolja metoda! Svakog dana NE RADITE NIŠTA u periodu od 2 sata

Ovu metodu koristio je Albert Ajnštajn.

1602248783_Depositphotos_82307240_s-2019.jpg
Foto: Depozit
Oglas

U današnjem brzom i modernom svetu, naš mozak je konstantno pod uticajem i stalno vrši razmatranja i razmišljanja, bez ikakvog odmora. Jedini pravi trenutak kada se naš mozak odmara jeste kada spavamo. Čak i kada pravimo pauze i tada opterećujemo naš um jer verovatno gledamo televiziju, buljimo u telefon, igramo igrice ili nešto čitamo.

Albert Ajnštajn je pre više od pola veka govorio da je otkrio metodu koja povećava inteligenciju i koja će vam pomoći da razrešite mnoge probleme.

Potrebno je da u toku dana izdvojite period od 2 sata kada nećete raditi bukvalno ništa. Kada kažemo ništa, onda to i mislimo. Nije dozvoljeno nikako korišćenje uređaja, gledanje TV-a, pričanje telefonom, čak ni kontakt sa ljudima. Smete ležati, sedeti i šetati se, ali morate biti sami sa vašim mislima i ne smete utonuti u san.

Pročitajte još: Ovo su RAZLOZI zbog kojih bi svi trebalo da PEVAMO POD TUŠEM

Ajnštajn je tvrdio da u takvim trenucima prelazi u posebno stanje koje dovodi do neočekivanih razmišljanja i ideja. Bez ikakvih drugih uticaja, vaše misli počeće da lutaju i pitanje je gde ćete odlutati.

Foto: Depozit

- To je kao putovanje u nepoznato i nikada ne znate gde će vas vaš um povesti i šta ćete zajedno sa njim otkriti - govorio je Ajnštajn i rekao da je mnoge teorije i teoreme otkrio upravo na ovaj način.

Pročitajte još: Nikad viđeno: Iz kanalizacije izvučen PACOV VELIČINE AUTOMOBILA (VIDEO)

Ako želite da budete produktivniji, da dođete do novih inspiracija i ideja, onda je ova metoda koja će vam verovatno pomoći da do toga dođete.

 Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas