Oglas
· · Komentari: 0
SERIJA

Odloženo snimanje četvrte sezone serije ISTINE I LAŽI?

Četvrta sezona jedne od najomiljenijih domaćih serija mlađe populacije, odložena je sa snimanjem zbog trenutne zdravstvene situacije u našoj zemlji

promo.jpg
Foto/Promo
Oglas

Iako su se mnogi radovali nastavku serije "Istine i laži", koja je sa snimanjem trebala da počne u maju, zbog situacije koja je zadesila čitavu planetu, morala je da se odloži.

Pročitajte još: Glumila je lezbo scene u "Senkama nad Balkanom", a sada srpska glumica briljira u australijskom trileru

Tako da gledaoci će morati da se strpe kako bi saznali šta se dešava u životima porodica Isidorovića i Božića. Tajnu o odlaganju snimanja četvrte sezone serije otkrio je glumac Milan Kalinić:

Pročitajte još: Legendarni Geri Kuper je u filmu ovekovečio slavni događaj iz Prvog svetskog rata, a oružje koje koristi niko nije primetio

"Situacija sa korona virusom strašno je uticala na glumce. Profesije poput naše, uz pevače i ugostitelje najviše su pogođene ovom pandemijom. Mi živimo od predstava, tezgi, serija i filmova. Nemamo stalni izvor prihoda koji će nam biti neka garancija. A kad sve ovo prođe, stvari se neće preko noći vratiti na staro. Za državne i opštinske budžete, sport će biti na pretposlednjem, a kultura na poslednjem mestu. Glumcima će biti jako teško. Eto, ovog leta trebalo je da počnem sa snimanjem nove sezone serije “Istine i laži”, a sad je pitanje šta će sa time biti. Dodatno, ko će moći da izdvoji pare za predstavu i ko zna koliko će koštati ulaznice kada sezona konačno počne. A i ko zna kada će se sve završiti. Optimista sam, ali uopšte nije lako", zaključio je glumac.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas