· · Komentari: 0
Tuga

POSTOJI RAZLOG! Znate li zašto je Isidora Bjelica uvek nosila ŠEŠIRE? (FOTO)

Isidora je umrla u 52. godini života

1596710816_isidora.JPG
Foto: Instagram/ isidorabjelicapajkic

Isidora Bjelica, koja je preminula sinoć posle duge i teške bolesti, bila je prepoznatljiva po šeširima. 

Pročitajte još: "Organizuj neku žurku u belom, nisam ti ja za tugu...": Ovo je POSLEDNJA ŽELJA Isidore Bjelice (FOTO)

Na jednom od fotografija na društvenim mrežama stoji i objašnjenje zbog čega najviše voli baš taj modni dodatak:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Od koliko stvari sve moze da vas sacuva obod sesira, samo spustis glavu i imas svoj mir

A post shared by Isidora Bjelica (@isidorabjelicapajkic) on

– Od koliko stvari sve može da vas sačuva obod šešira, samo spustiš glavu i imaš svoj mir – napisala je Isidora uz fotku na Instagramu.

Podsećamo, Isidora je preminula od raka jajnika koji se zove i "tihi ubica" jer su simtomi uglavnom neprimetni, a po dobijanju simptoma bolest je već uznapredovala.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nasledjeni Programi destrukcije i laži koje smo preko #painbody dobili kao softver ili su nam ubačeni preko najboljih namera bližnjih koji su već žrtve žrtava ili represivnih programa okoline su nekada tako subverzivni da osetljiva osoba iz najboljih poriva isklizne u patologiju i samodestrukciju. Zato je povratak svojoj istinskoj intuiciji u kojoj je pohranjeno istinsko znanje sta jeste ljubav ključno za povratak sebi i izlazak iz obrazaca zrtva - krivica - pravda... to je onaj trenutak kada shvatimo da otpustiti ne znači predati se - naprotiv to znači vraćanje poverenja i harmonije sa višim ja - bez suštinskog vraćanja intuiciji, poverenju, radosti, humoru ta konekcija ne može da se ostvari i stalno smo u nekom moranju, ocenjivanju, sudjenju i verifikovanju... roman #poslednjiput je zato toliko pun humora jer nam upravo humor omogućava da ne ulazimo u obrasce serioznosti i straha preko kojih se i vrši emotivno "prevaspitavanje" radosti i slobode....#udaviprincezuusebi

A post shared by Isidora Bjelica (@isidorabjelicapajkic) on

Bolest uglavnom pogađa žene u perimenopauzi i postmenopauzi,  između 50. i 60. godine života, a detaljnije možete pročitati u POSEBNOJ VESTI.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.