Oglas
· · Komentari: 0
HRABRO

Video koji je oborio rekorde: Spasila devojku od sumnjivog muškarca i sve to snimila telefonom (VIDEO)

Hrabrost ove devojke, nagrađena je pregledima

1615306591_devojka.jpg
Foto: Instagram printscreen/pikanab
Oglas

Devojka po imenu Nab, prilazila je svom automobilu na parkingu, kada je sa druge strane ulice primetila drugu mladu damu, koja priča sa muškarcem obučenim poprilično zastrašujuće. Sav je bio obučen u crno, a na licu je imao crnu masku.

Pročitajte još:  Obogatio se na portretima duhova, a fotografije su mu plaćale i supruge umrlih predsednika (FOTO)

Ona u video koji je objavila na Tik Toku, objašnjava da inače ne voli da snima ovakva videa, ali da je primetila da devojci nije prijatno u razgovoru sa tim mladićem, pa je odlučila da joj pomogne. Prišla joj je kao da je odavno poznaje i pozdravila se sa njom:

 

@pikanab

I WAS SO SCARED. THIS IS WHY GIRL NEED TO STICK TOGETHER. Has anything ever happened like this before to u?#fyp #fypage #pov #schoolpov #honab

♬ original sound - 🍉Nab🍉

- Čekala sam te u autu, a ko je ovo? - upitala je. Mupkarac koji je stajao sa njom rekao je da pričaju, a nakon insistiranja da saznaju o čemu, on joj je odgovorio, da je pitao koliko su joj dugi nožni prsti.

Na to se nasmejala i uhvatila drugu devojku pod ruku, pa su uzžurbanim koracima krenule ka njenom automobilu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas