Oglas
· · Komentari: 0
POZNATI VODITELJI

Voditeljka SLAGALICE je blogerka, i to kakva! Evo kakve recepte deli sa pratiocima (VIDEO)

Popularna voditeljka slagalice Milica Gacin je izuzetni popularna na Instagramu

1619127858_gacin.png
Foto: InstagramScreenShot/milicagacin
Oglas

Poznato televizijsko lice, koje gotovo svakodnevno viđamo u najgledanijem porodičnom kvizu, TV Slagalici, Milica Gacin postala j izuzetno aktivna na društvenim mrežama gdsa pratiocima deli neobične savete i recepte.

Ovog puta podelila je jedan savršeni recept, koji se lako priprema i odličan je kao predjelo. Naime, reč je o ražnjićima sa slaninom i suvim šljivama.

Pročitajte još: Detinjstvo je provela u SEKTI, a zbog velikog SKANDALA umalo uništila karijeru

- Kao što se mogli da primetite, u mojoj kuhinji se kuvaju potpuno različite vrste jela: od onih zdravih, bez šećera i sa niskim procentom masti do visokokaloričnih. Ovo predjelo je sve samo ne niskokalorično, ali je zato interesantno i preukusno! Što je najvažnije pravi se jednostavno i brzo i to od sastojaka koje uglavnom imamo u kući. Vikend je vreme kad se možemo posvetiti receptima za koje tokom radne nedelje nemamo vremena, što se ja trudim da iskoristim - napisala je ispod video snimka na kome se nalazi i recept za pripremu ovog jela.

Pročitajte još: Potpuna transformacija Ane Bekute: Promenila imidž i progovorila o raskidu (FOTO)

Mi smo oduševljeni, i Milicinom aktivnošću na mrežama i ovim savršenim spojem ukusa, koji se odčlično slaže uz dobro vino.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas