· · Komentari: 0
DOMAĆI RECEPTI

ŽENE, evo rešenja iz RUSIJE! Napravite same MELEM KOJI BRIŠE UPALU JAJNIKA

Upalni procesi donose bolove, ali i dugotrajne posledice ukoliko se upala na leči na vreme i na pravi način.

1603976534_stomak.png
Foto: Pixabay

Ovaj melem koristio se još u Carskoj Rusiji, a njegova lekovitost počiva na prirodnom pčelinjem vosku.  Melem se pravi veoma lako, u kućnim uslovima i može dugo da stoji, pa ga većina domova u Rusiji i dan danas poseduje među lekovima.

Pročitajte još: EKSKLUZIVNO: Drevni LEK monaha sa Svete Gore koji "DIŽE iz MRTVIH" (RECEPT)

Pčelinji visak predstavlja složenu mešavinu koja sadrži preko 300 materija. Poseduje antimikrobno i regenerativno dejstvo, pa je idealan za pravljanje obloga za zarastanje rana.

Poznato je i njegovo regenerativno dejstvo u odnosu na oštećene ćelije i tkiva u tretiranoj oblasti, dalje omekšava kožu, koja postaju meka i glatka, uklanja bore zbog toga je zauzeo važno mesto u kozmetici.

Pročitajte još: Sveštenstvo RUSKOG MANASTIRA otkriva narodni lek za PREVENCIJU RAKA

Prirodni vosak ima sposobnost da pri zagrevanju prima veliku količinu toplote, pa pri stavljanju na bolesno mesto postiže poboljšanje cirkulacije krvi u tretiranoj zoni i doprinosi boljoj ishrani oštećenog tkiva. Osim toga, vosak ima protivupalni efekat i poseduje antibiotičko dejstvo.

Foto: Pixabay

Pročitajte još: Sveštenstvo RUSKOG MANASTIRA otkriva narodni lek za PREVENCIJU RAKA

Poznato je i njegovo regenerativno dejstvo u odnosu na oštećene ćelije i tkiva u tretiranoj oblasti, dalje omekšava kožu, koja postaju meka i glatka, uklanja bore zbog toga je zauzeo važno mesto u kozmetici. Koristi se i za lečenje rana ,jačanje desni i poboljšane varenja.

Pročitajte još: EKSKLUZIVNO: Drevni LEK monaha sa Svete Gore koji "DIŽE iz MRTVIH" (RECEPT)

Priprema melema

Za pravljenje melema potrebno je da skuvate jedno jaje, pa potom da izvadite žumance i dobro ga izgnječite.

Pročitajte još: Ruski naučnici OTKRIVAJU: Ovaj KOROV pomaže u lečenju KORONE!

Sa strane, u šerpicu sipajte 400 mililitara hladno ceđeno maslinovo ulje i u njega dodajte 60 grama čistog pčelinjeg voska. Ulje će početi da pucketa, a ako počne da peni sklonite ga sa vatre na kratko i nastavite tako dok ne umešate celo žumance, koje ste prethodno dodali u smenu. Nakon toga, procedite kroz cediljku i sipajte u teglu. Pre nego što se stegne promešajte nekoliko puta da vosak ne bi pao na dno.

Prilikom primene, ako melem budete koristili za obloge, potrebno je da ga prethodno ugrejete na vodenoj pari na oko 40 stepeni.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.