· · Komentari: 1
TEORIJA ZAVERE

SVE SE ZNALO UNAPRED?! Novčanica od 20 DOLARA najavila ZLO: Prvo BLIZNAKINJE, a sada i MASKE! (VIDEO)

Ukoliko u "slamarici" imate dolare proverite da li su teoretičari zavera u pravu da je sve bilo isplanirano!

U nizu zanimljivih teorija zavera koje su se poslednjih meseci pojavila na društvenim mrežama - ova je među najzanimljivijim!

Foto: Youtube/ screenshot
bigandyg1

Pročitajte još: Pismo MASONA koje se PREPRIČAVA: Isprovociraćemo socijalnu KATAKLIZMU i otvoriti vrata LUCIFERU

Naime, nekoliko postova dokazuju da je sve bilo odavno zapisano na novačanicama dolara! Istina, dolari su decenijama na meti onih koji vide ono što drugi ne mogu.

Oko iluminata, obešeni čovek, đavo...

Pored dobro poznatog "oka iluminata" na novčanici od jednog dolara, poznata je i "afera" sa detaljem na novčanici od 20 dolara: između stubova Bele kuće visi obešen čovek!

Pročitajte još: Pismo MASONA koje se PREPRIČAVA: Isprovociraćemo socijalnu KATAKLIZMU i otvoriti vrata LUCIFERU

Najnovija teorija je aktuelna - ako okrenete 20 dolara naopako i presavijete lice predsednika Tomasa Džefersona primetićete potpuno novo lice koje nosi masku! Međutim, to nije sve, jer na novčanici okrenutoj naopako levo piše 20, a desno 20, što je 2020. godina!

Dolar je nedavno promenjen!
Redizajniranje dolara je započeto 1996. godine sa novčanicom od 100 dolara i završeno je 2000. godine.
Kada se dolari saviju kao avion dobija se strip o kulama bliznakinjama!

Kada se od novčanice napravi avion između krila se vidi kako gore "kule bliznakinje"! Kada se tako savijena novčanica okrene sa druge strane vidi se još jedna zgrada koju su gađali teroristi - Pentagon!

Pročitajte još: Decenijama su nas PRIPREMALI za KORONU, a ovaj MURAL je DOKAZ! (FOTO)

Tačnije, na novčanici od 5 dolara savijenoj kao avion vide se "kule bliznakinje". Kada se tako savije novčanica od 10 dolara - "bliznakinje" su pogođene i na vrhu gore!

Na novčanici od 20 dolara gore do pola, a na 50 dolara je od "bliznakinja" ostao samo dim. Na novčanici od 100 dolara se na istom mestu vidi zmaj, dim, đavo! Kada se na isti način, poput aviona, savije  jedan dolar na tom mestu dobija se - đavo!

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.