· · Komentari: 0
Zataškano

Ovo je DOKAZ DA VANZEMALJCI POSTOJE?! Prve reči Armstronga sa Meseca NISU BILE ONE KOJE SVI ZNAMO (VIDEO)

Brojne kontroverze i dalje prate misiju "Apolo 11" i posle više od pola veka otkako je sleteo na površinu Zemljinog satelita

apolo-11-naslovna.jpg
Foto:"Depozit"

Peta misija, treća sa ljudskom posadom, programa "Apolo" je bila i prva misija koja je imala zadatak da sleti na površinu meseca. "Apolo 11" sa tročlanom posadom Nil Armstrong, Baz Oldrin i Majkl Kolins poleteo je 16. jula 1969. ka Zemljinom satelitu da bi 21. jula u 2:56 časova po univerzalnom vremenu Nil Armstrong napravio prvih nekoliko koraka po Mesecu!

Ovoga puta nećemo se baviti brojnim teorijama zavere po kojima je sve dobro izrežirano u nekom filmskom studiju jer Ameri nisu mogli da dozvole da ih Sovjeti ponovo potuku do nogu u svemirskoj utakmici (Gagarin,Terješkova,Leonov), pa su "se snašli". 

Foto:"Depozit"

U fokusu je priča koju je navodno prvo potvrdio sam Nil Amrstrong i za koju sem tvrdnji pojedinaca da su je čuli ne postoje materijalni dokazi (video, audio snimci), da bi u jednom intervjuu Baz Oldrin, koji je takođe šetao Mesecom (Kolins je bio u modulu Kolumbija koji je kružio iznad Meseca i čekao dvojicu astronauta da se vrate), bez imalo sumnje potvrdio celu priču!

Pročitajte još: 1999. otkriveno SVETILIŠTE: Staro je 4.300 godina, a kraj drvenih stubova pronađene su lobanje dece i žena

O čemu se zapravo radi, šta je to što je po svedočenju mnogih, NASA cenzurisala, i šta nije svet čuo u "direktnom prenosu" osvajanja Meseca?

"Ovo je mali korak za mene ali veliki za čovečanstvo"! Ovu rečenicu su čuli svi i u sve udžbenike je ušla kao prva rečenica koju je čovek izgovorio na Mesecu.

Ali, izgleda da nije bilo tako!


Klupko je počelo da se odmotava na jednom simpozijumu NASA na kome je ugledni profesor (i njegovo ime se "zagubilo") intervjuisao Armstronga i pitao ga da li je tačno da je prvo izjavio:

"Oni su tu, posmatraju nas!"

Pročitajte još:Ruski naučnik tvrdi da vanzemaljci postoje, a on zna gde i kako nas kontrolišu

Armstrong se samo nasmejao i nastavio:

- Bilo je neverovatno iako smo znali da postoji ta mogućnost. Uostalom bili smo upozoreni - započeo je, a na pitanje kako misli da su bili upozoreni, samo je odgovorio:

- Ne smem da ulazim u detalje, ali mogu da kažem da su njihovi brodovi bili daleko superiorniji u odnosu na naše i po veličini i po tehnologiji. Bili su veliki i delovali su preteći. Izvesni profesor fizike i matematike Univerziteta u Moskvi Vladimir Azhaza je na osnovu podataka do kojih je on došao pojasnio celu tu priču

- Armstrong je kontroli misije rekao da su ih dva velika, tajanstvena objekta posmatrala nakon što su sleteli na Mesec. Ali njegova poruka se nikada nije čula u javnosti, jer ju je NASA cenzurisala.

Navodno je kasnije Armstrong  tvrdio da su vanzemaljci bili prisutni na Mesecu, i da je astronautima naređeno da odu, a mnogi istraživači NLO-a tvrde da su čak snimljene čudne strukture i građevine i sve detalje prijavio kontroli misije, koja je namerno cenzurisala informacije u cilju sprečavanja haosa i panike među stanovnicima planete.

Pročitajte još:Jovane, zar ne želiš da se srpska trobojka prva zavijori na Marsu?“ Tesla je pre 128 godina tajno došao u Srbiju sa ZADATKOM

Naravno, kao i u svim teorijama zavere oni što se trude da sakriju pravu istinu poturaju obilje raznoraznih imformacija, finansiraju i snimanje filmova, jer znaju da kada se zamuti voda onda je lako loviti u mutnom.

Ali, Baza Oldrina nisu mogli da ućutkaju, mada je zaista čudno što je njegova izjava, a koja je snimljena tokom jednog od brojnih intervjua, prošla skoro nezapaženo!

- Video sam, svi smo videli tu jaku svetlost koja nije bila od zvezda, ali smo bili dovoljno pametni da ne kažemo "Hej Hjustone vidimo NLO". Ne, nego je Nil prebacio vezu na zaštićeni, takozvani medecinski kanal i rekao da su oni tu, da nas gledaju, komuniciraju!

Mnogi ufolozi smaraju da je ovo najveći i najznačajniji dokaz o postojanju vanzemaljaca i da su oni stupili u kontakt sa nama.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.