Oglas
· · Komentari: 0
NEOBJAŠNJIVO

Prvo tanker koji lebdi, a onda se na nebu pojavio i PLUTAJUĆI GRAD! (FOTO)

Tajanstveni "plutajući grad" pojavio se u Portsmutu, a pre toga u Istočnoj Kini.

1626158460_Misteriozni-Grad.PNG
Foto: Youtube/ screenshot UNTV News and Rescue
Oglas

Mnogi su bili zbunjeni prizorom "plutajućeg" grada u blizini južne obale Engleske, na horizontu iznad mora u Portsmutu. Visoke zgrade su izgledale kao da izlaze pravo iz Atlantskog okeana, a kopna - nigde.

Pročitajte još: Ivanov je pokušao da oplodi šimpanze LJUDSKOM SPERMOM, a cilj je bio jedan! Šta se KRILO iza NAJOZBILJNIJEG svetskog projekta! (VIDEO)

To, međutim, nije prvi takav misteriozni događaj. Pre toga je na Atlantskoj obali u Gločesterširu viđen i tanker kako pluta. Mnogi su se sa njim i slikali.

Očevidac Artur Skot (56) bio je zadivljen neobičnom "slikom" i fotografisao je "plutajući" blok zgrada koji se formirao samo nekoliko kilometara južno od plaže. Skot je izjavio:

Pročitajte još: U GROBU zazidanom pre dva milenijuma gorelo je SVETLO! U čemu je tajna "večite LAMPE"?

- Izgledalo je kao istočnoevropski grad u moru, to je najbolji način da ga opišem. U poslednje vreme bilo je dosta fatamorgana, u kojima brodovi plutaju na horizontu, ali to nije bilo ovo. Kao i svi ostali u Portsmutu, i ja sam navikao da vidim velike brodove-kontejnere koji izgledaju poput plutajućih ostrva, ali, ovo je bilo stacionarno, predugo je trajalo i gledali smo ga više od sat vremena - rekao je Artur.

Nedavno je viđen brod koji pluta u vazduhu. Objašnjenje za ovu pojavu u najkraćem glasi: Kada brod plovi po hladnoj vodi, a vazduh je vreo isparavanja stvaraju utisak fatamorgane.

Pročitaje još: DUH Miroljub teroriše Kosmaj, a jedini spas je da mu se pokaže OVA stvar

Misteriozni grad viđen je i u Istočnoj Kini. Naime, duž čitave panorame grada pojavio se prizor novog, većeg grada sa zgradama. Očevidci su snimili ovaj "dupli grad", a naučnici su objasnili da je to bila fatamorgana koju je stvorio odljesak mora i neba....

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas