· · Komentari: 0
uspeh

Spremite se za obilje: 4 NAJMOĆNIJE REČENICE KOJE PRIVLAČE NOVAC U VAŠ ŽIVOT!

Četiri afirmacije za privlačenje novca - pozitivne fraze koje vas motivišu da ostvarite obilje u svom životu!

1647423654_money-1034447_1280.jpg
photo: pixabay

Afirmacije nisu magija, već pozitivne fraze koje vas motivišu da osvestite svoje sposobnosti i mogućnosti, otkrijete da možete sve što poželite i da se aktivirate na putu tog ostvarenja. Kada redovno izgovorate ove pozitivne fraze, vi sami sebe "ubeđujete", odnosno" uveravate" u nešto dobro. Na taj način se povećavaju šanse da postignete ono što želite.

Pročitajte još: ODMAH IH IZBACITE: Pet stvari koje većina nosi u torbi, a nikako ne bi trebalo

Samopouzdanje i optimizam su dva neophoidna ključa za otvaranje kapije uspeha - zašto ih ne iskorisiti?

Pre nego što počnete sa praktikovanjem afirmacija za novac, neophodno je da izbacite iz svog rečnika negativne fraze o novcu koje vas samo sabotiraju da zaradite željenu sumu. Na primer:

x Mislim da nije moguće zaraditi više novca s obzirom na moju situaciju.
x Bogatstvo se daje samo nekolicini srećnika.
x Novac odlazi onoliko brzo koliko i dolazi.

Umesto ovih rečenica, izgovorite pozitivne afirmacije koje će vas podstaći da napredujete i da ostvarite blagostanje koje želite. Preporučuje se da afirmacije izgovarate pred ogledalom - na taj način ćete imati jasan osećaj da se obraćarte sami sebi, odnosno da sa sobom razgovarate.

Donosimo vam 4 moćne afirmacije za privlačenje novca:

  • Ja sam magnet za novac!
  • Prihvatam neograničen izvor prihoda i bogatstva u svom životu.
  • Otvoren sam da primam bogatstvo na mnogo načina.
  • Ne postoje ograničenja u iznosu novca koji zarađujem.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.