· · Komentari: 0

Više ne morate bacati kupaći kostim kada se opusti i olabavi: Spasite ga uz pomoć ovih trikova (FOTO)

Kupaći če izgledati kao nov

1655295857_woman-5584079_960_720.jpg
Foto: Pixabay

Životni vek kupaćih kostima može biti veoma kratak. To uopšte ne zavisi od kvaliteta, jer se može desiti da se veoma skupi kostimi brzo opuste. Tada se obično iznerviramo i bacimo kupaći, jer ne želimo da nam on spadne kada izađemo iz mora ili bazena. Iako oni nisu napravljeni da traju zauvek, postoji nekoliko načina da ga što duže zadržite u ormaru. 

Pročitajte još: Ova tri horoskopska znaka osete opasnost i negativnu energiju pre svih: Imaju nepogrešiv radar za loše vesti

Oni se najčešće olabave u donjem delu na zadnoj strani, pa zbog toga može delovati kao da imamo pelenu kada izađemo iz vode. Prvo na šta morate obratiti pažnju je kupovina samih kupaćih. Najveći problem pravi to što se izbor uglavnom svoodi na komplet donjeg i gornjeg dela. Tada često pravimo kompromise i kupujemo malo veći ili malo manji model samo zato što nam drugi deo savršeno odgovara. Nemojte to raditi. Kupite odvojene delove i uverite se da i gornji i donji deo odgovara vašim merama. Gledajte da ne kupujete neku boju koja je teška za kombinovanje, već uzmite modele koje ćete kasnije lakše upariti. Možda deluje kao teži zadatak, ali na ovaj način ćete imati više kombinacija tako da svakodnevno možete prošetati novi kupaći na plažu.

Foto:Pinterest

Što se tiče pranja, kupaći morate oprati brzo nakon izlaska iz vode. So i hlor doprinose njegovom ranijem propadanju. Nemojte ga prati u mašini, već ručno. Koristite hladnu vodu. Ukoliko se ipak opredelite da ga operete u veš mašini nemojte dodavati omekšivač i ne stavljajte ga u mašinu za sušenje veša.

Treća stvar koja vam može biti korisna je da zašijete kupaći. Preklopite pojas ka unutra i zašijte ga na tom mestu. Razlika se neće ni primetiti a kupaći će ostati u upotrebi bar još jednu sezonu. 

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.