· · Komentari: 0
ŠOK

ANTI-SEKS kreveti: Japan pred OLIMPIJSKE IGRE TOKIO 2020. uveo žestoka pravila! (FOTO)

Olimpijske igre Tokio 2020 održaće se u periodu od 23. jula do 08. avgusta 2021. godine.

1626592190_antiseks.jpg
Foto: Instagram printscreen/ ladbiblle

U nastojanju da sportisti ostanu fokusirani na svoje discipline i socijalno distancirani, organizatori ovogodišnjeg odloženog događaja stvorili su takozvane „anti-seks“ krevete. 

Ukoliko sportisti prekrše pravila kreveti će se urušiti

Maksimalna izdržljivost kreveta je 200 kg, pa će tako u slučaju da sportisti ipak odluče da prekrše pravilo, doći u neprijatnu situaciju, jer će se  kreveti urušiti. Imajući to na umu, sportistima je takođe rečeno da ne koriste uobičajene kondome koje su dobili pred početak igara ove nedelje, već će se od njih tražiti da ih čuvaju kao uspomenu na te igre.

Pročitajte još: Šta se dešava sa zlatnim ribicama u rekama i jezerima? Uznemirile javnost neverovatnom veličinom (FOTO)

Prema AFP-u, sportisti su izrazili zabrinutost zbog kreveta, međutim, proizvođač je rekao da ne bi trebalo da nailaze na probleme "sve dok se drže pravila". Podrazumeva se da će kreveti biti uklonjeni i reciklirani kada igre budu završene, a selo će biti pretvoreno u luksuzne stanove. Ovo je samo jedno od pravila od kojih se traži da se učesnici pridržavaju tokom turnira.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LADbible (@ladbible)

Prema izveštajima, sportistima takođe neće biti dozvoljeno da kupuju alkohol i donose ga u selo sa sobom, dok je porodicama takođe zabranjeno da posete lokaciju. Svako kršenje pravila moglo bi se kazniti diskvalifikacijom sa Olimpijskih igara.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.