Oglas
· · Komentari: 0
TRAGEDIJA

Buduća nevesta otišla u provod sa drugaricama, pa poginula tokom bezazlene vožnje na MEHANIČKOM BIKU (FOTO)

Nesreća koja je šokirala Englesku.

1642407405_Untitled.png
Foto: Printskrin/Instagram/jessica_lally
Oglas

Džesika Leli, 26, doživela je fatalni srčani udarac nakon što je pala dok je "jahala rodeo bika" u baru sa američkom tematikom u Šefildu u oktobru.

NJena porodica je slomljenog srca ispričala kako se devojka popela na mehaničkog bika pored bara, u Bronkovom Rodeu u Vest ulici.

Džesika je zatim pala u prostor obloženog bazena i doživela srčani zastoj. NJena mama Džoan (66) je rekla: „Nije puno pila. Oni su zapravo bili na obroku i posle su otišli tamo. Ne znam zašto je odlučila da ide na to. Pretpostavljam da se samo zabavljala."

„Upravo je izašla u noćni izlazak, a onda smo imali policiju na vratima u ponoć. Sada još uvek prolazimo kroz to. I dalje se raspadamo. Bilo je srceparajuće.“

Džesika, koja je radila kao menadžer za juvelirsku kompaniju Pandora, planirala je da se uda za svog partnera i imala je „ceo život pred sobom“.

Pročitajte još: "SEKS LUTKA MI JE UKRALA IDENTITET": Instagram manekenka šokirana otkrićem na Internetu (FOTO)

Ožalošćena Džoan je dodala: „Bila je tako lepa devojka, tako ljubazna i zabavna. Isplanirala je ceo život. Trebalo je da se venčaju."

„Uvek je pisala fantastične božićne liste, ali ove godine je samo stavila: kuća, prsten i beba."

Tragedija je potresla zajednicu Kimbervort u Roterhamu u Južnom Jorkširu, odakle su ona i njena porodica.

Na sahrani se pojavilo više od 500 ožalošćenih - toliko da nisu svi mogli da stanu u crkvu.

Rođaci sada izlivaju svoju tugu u kampanju za ugradnju još defibrilatora koji su mogli da spasu Džesiki život.

U njeno ime je organizovana akcija prikupljanja sredstava koja će pomoći u plaćanju vitalne opreme.

„Važno je, ponekad je pitanje života i smrti, može nekome spasiti život."

Do sada je prikupljeno više od 10.000 funti, a Džesikin rođak Majkl Noun (47) planira da poveća ukupan broj trčanjem 26 polumaratona za 12 nedelja – po jedan za svaku godinu njenog života.

Vatrogasac Majkl kaže da je neophodno imati pri ruci defibrilatore kako bi, ako dođe do srčanog udara, imao veće šanse da preživi.

Rekao je: „Na kraju su dobili defibrilator da pomognu Džesiki, ali ga nije bilo u prostorijama u prvom trenutku."

Generalni menadžer Kristofer Braun iz Bronco-ovog Rodea rekao je da je Džesika „izgleda da pati od napada” i da se bik „kretao najsporijom brzinom". Rekao je: „Iz CCTV-a je izgledalo da se dotična dama dobro zabavljala sa svojim prijateljima i bila je uzbuđena da "jaše mehaničkog bika".

„Prošla je sve naše bezbednosne provere pre nego što je uzjahala bika. Činilo se da je vrlo brzo nakon početka vožnje izgubila svest klizeći pod sopstvenom telesnom težinom."

Dodao je: „Mesto je odlučilo da se zatvori sledeće nedelje kako bi se omogućilo našem osoblju da se oporavi od šoka i omogućilo policiji i veću da sprovedu istragu. Istraga saveta pokazuje da uzrok smrti nije povezan sa bikom i nažalost još uvek nismo dobili zvaničan uzrok smrti."

VIDEO NOVOSTI: 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas