Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ТРАГЕДИЈА

Будућа невеста отишла у провод са другарицама, па погинула током безазлене вожње на МЕХАНИЧКОМ БИКУ (ФОТО)

Несрећа која је шокирала Енглеску.

1642407405_Untitled.png
Фото: Принтскрин/Инстаграм/јессица_лаллy
Oglas

Џесика Лели, 26, доживела је фатални срчани ударац након што је пала док је "јахала родео бика" у бару са америчком тематиком у Шефилду у октобру.

Њена породица је сломљеног срца испричала како се девојка попела на механичког бика поред бара, у Бронковом Родеу у Вест улици.

Џесика је затим пала у простор обложеног базена и доживела срчани застој. Њена мама Џоан (66) је рекла: „Није пуно пила. Они су заправо били на оброку и после су отишли тамо. Не знам зашто је одлучила да иде на то. Претпостављам да се само забављала."

„Управо је изашла у ноћни излазак, а онда смо имали полицију на вратима у поноћ. Сада још увек пролазимо кроз то. И даље се распадамо. Било је срцепарајуће.“

Џесика, која је радила као менаџер за јувелирску компанију Пандора, планирала је да се уда за свог партнера и имала је „цео живот пред собом“.

Прочитајте још: "СЕКС ЛУТКА МИ ЈЕ УКРАЛА ИДЕНТИТЕТ": Инстаграм манекенка шокирана открићем на Интернету (ФОТО)

Ожалошћена Џоан је додала: „Била је тако лепа девојка, тако љубазна и забавна. Испланирала је цео живот. Требало је да се венчају."

„Увек је писала фантастичне божићне листе, али ове године је само ставила: кућа, прстен и беба."

Трагедија је потресла заједницу Кимберворт у Ротерхаму у Јужном Јоркширу, одакле су она и њена породица.

На сахрани се појавило више од 500 ожалошћених - толико да нису сви могли да стану у цркву.

Рођаци сада изливају своју тугу у кампању за уградњу још дефибрилатора који су могли да спасу Џесики живот.

У њено име је организована акција прикупљања средстава која ће помоћи у плаћању виталне опреме.

„Важно је, понекад је питање живота и смрти, може некоме спасити живот."

До сада је прикупљено више од 10.000 фунти, а Џесикин рођак Мајкл Ноун (47) планира да повећа укупан број трчањем 26 полумаратона за 12 недеља – по један за сваку годину њеног живота.

Ватрогасац Мајкл каже да је неопходно имати при руци дефибрилаторе како би, ако дође до срчаног удара, имао веће шансе да преживи.

Рекао је: „На крају су добили дефибрилатор да помогну Џесики, али га није било у просторијама у првом тренутку."

Генерални менаџер Кристофер Браун из Бронцо-овог Родеа рекао је да је Џесика „изгледа да пати од напада” и да се бик „кретао најспоријом брзином". Рекао је: „Из ЦЦТВ-а је изгледало да се дотична дама добро забављала са својим пријатељима и била је узбуђена да "јаше механичког бика".

„Прошла је све наше безбедносне провере пре него што је узјахала бика. Чинило се да је врло брзо након почетка вожње изгубила свест клизећи под сопственом телесном тежином."

Додао је: „Место је одлучило да се затвори следеће недеље како би се омогућило нашем особљу да се опорави од шока и омогућило полицији и већу да спроведу истрагу. Истрага савета показује да узрок смрти није повезан са биком и нажалост још увек нисмо добили званичан узрок смрти."

ВИДЕО НОВОСТИ: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas