Oglas
· · Komentari: 0
LEPE VESTI

JESTE LI IKAD VIDELI OVAKVU SREĆU? Mlada beskućnica dobila posao nakon nekoliko meseci potrage, pa oduševila svojom reakcijom (VIDEO)

Ova mlada devojka je bila beskućnica dve godine, a zbog pandemije je izgubila nekoliko poslova.

1602158226_Capturenj.JPG
Foto: Printskrin / Instagram / dakara_spence
Oglas

Društvenim mrežama širi se dirljivi snimak nadzornih kamera na kom vidimo devojku koja pleše od sreće nakon što je dobila posao.

Kayallah Jones (21) postala je miljenica interneta nakon što je proslavila važan događaj na parkingu ispred restorana u kojem je dobila posao. Prvo se osvrnula oko sebe, a kada se uverila da je niko ne vidi počela je uzbuđeno da pleše, da bi na kraju nonšalantno odšetala kao da se ništa nije dogodilo.

Pročitajte još: Još pre 200 godina, u STAROM SRPSKOM KALENDARU zapisano je kakva SUDBINA čeka rođene u OKTOBRU

Devojka je beskućnica dve godine, a traženje posla otežala joj je pandemija koronavirusa tikom koje je nekoliko puta dobila otkaz.

Vlasnica restorana objasnila je da je zaposlila Jones jer je imala sjajnu energiju i pozitivnost koja je obasjala prostoriju. Nakon što je videla njen ples na nadzornim kamerama nazvala je devojku.

- Rekla sam joj da ću je zaposliti i da sam videla njen srećni ples pa da može da nastavi da pleše. Vrištala mi je na telefon i to je bio prekrasan trenutak za nas obe - rekla je Dakara Spence.

Pročitajte još: Medicinska sestra Ana umrla od RAKA, jer je lečenje KASNILO ZBOG KORONE: Preminula na SINOVLJEV ROĐENDAN

Nakon poziva objavila je video na društvenim mrežama. Ubrzo je postao viralan sa 1,2 miliona pregleda na Instagramu i 1,5 miliona pregleda na TikToku.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas