Oglas
· · Komentari: 1
MUŠKARCI

Žene kraj sebe žele MAČO muškarca, ali to NIJE DOBRO

Mnoge žene maštaju o tome da pored sebe imaju mačo muškarca, ali istraživanja govore da neustrašivost i superiornost u kasnijem životnom dobu mogu skupo da koštaju jači pol.

Depositphotos_220727432_xl-2015.jpg
Foto: Depozitfoto
Oglas

Kod muškaraca, koji retko ili nikad ne dele svoje probleme sa drugima, to vremenom može da se odrazi na mentalno zdravlje, da utiče na njihove socijalne odnose, dobrobit i opštu sreću. A kada odu u penziju preti opasnost da se još više izoluju.

Pročitaje još: DOBRO pogledajte MUŽA, jer se na asimetričnom muškom licu ČITAJU bolesti

- Premisa savršene muškosti temelji se, na neki način, na ideji izolacije, jer je reč o autonomnosti ličnosti koja ne pokazuje mnogo emocije i teško sklapa prijateljstva - kaže doktor Dejvid Šaster sa Univerziteta Mičigen.

Istraživački tim bavio se analizom gotovo 5.500 starijih muškaraca i žena i došao je do zaključka da kod jačeg pola postoje manji izgledi da među prijateljima ili članovima porodice imaju osobe od poverenja.

Pročitajte još: Ne kupujte LUKSUZAN auto, jer ćete plaćati više KAZNI od onih koji voze prosečne

Kada ste okruženi ljudima sa kojima možete da delite lične informacije i probleme, to predstavlja oblik socijalne podrške. Ali ako u okruženju imate samo jednu takvu osobu ili nijednu, onda ne postoji mogućnost da sa nekim razmenite mišljenje.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas