Oglas
Oglas
· · Коментари: 1
МУШКАРЦИ

Жене крај себе желе МАЧО мушкарца, али то НИЈЕ ДОБРО

Многе жене маштају о томе да поред себе имају мачо мушкарца, али истраживања говоре да неустрашивост и супериорност у каснијем животном добу могу скупо да коштају јачи пол.

Depositphotos_220727432_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

Код мушкараца, који ретко или никад не деле своје проблеме са другима, то временом може да се одрази на ментално здравље, да утиче на њихове социјалне односе, добробит и општу срећу. А када оду у пензију прети опасност да се још више изолују.

Прочитаје још: ДОБРО погледајте МУЖА, јер се на асиметричном мушком лицу ЧИТАЈУ болести

- Премиса савршене мушкости темељи се, на неки начин, на идеји изолације, јер је реч о аутономности личности која не показује много емоције и тешко склапа пријатељства - каже доктор Дејвид Шастер са Универзитета Мичиген.

Истраживачки тим бавио се анализом готово 5.500 старијих мушкараца и жена и дошао је до закључка да код јачег пола постоје мањи изгледи да међу пријатељима или члановима породице имају особе од поверења.

Прочитајте још: Не купујте ЛУКСУЗАН ауто, јер ћете плаћати више КАЗНИ од оних који возе просечне

Када сте окружени људима са којима можете да делите личне информације и проблеме, то представља облик социјалне подршке. Али ако у окружењу имате само једну такву особу или ниједну, онда не постоји могућност да са неким размените мишљење.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas