Oglas
· · Komentari: 0
iznenađenje

Mislila je da je napravila "običnu" fotografiju prelazeći ulicu, a onda je SHVATILA KO SE NALAZI PORED NJE! (FOTO)

Mae Arči je ostala "izbezumljena" nakon što je došla sa odmora iz NJujorka i pogledala fotografije. Primetila je da do nje stoji neko veoma poznat.

1611659091_Depositphotos_215521046_s-2019.jpg
Foto: Deposit
Oglas

Naime, slikala se u NJujorku nakon posete izložbe o Bitlsima. A tek nakon završetka putovanja shvatila je da je propustila nešto poprilično važno na slici. Pol Makartni našao se na njenoj fotografiji, piše Miror.

Pročitajte još: ČULA sam ZUJANJE i videla plavu svetlost: ZAŠTO vanzemaljci PROGONE majku i domaćicu

U videu u kome objašnjava fotografiju kaže da joj je jako žao jer nije videla na vreme da je pored nje velika zvezda kome se divi.

Foto: Printscreen/ Mirror/

Makartni je hodao preko pešačkog prelaza kada je fotografija nastala.

Pročitajte još: Seljak je iskopao ČINIJU i svima je bilo jasno da je VEOMA STARA, a onda je usledio ŠOK i pitanje: KAKO JE STIGLA OVDE?

Foto: Epa

- Želela sam da napravim slatku fotografiju, pa sam se tokom prelaženja ulice na pešačkom okrenula kako bi me majka slikala. Bila sam okrenuta prema mami, pa nisam videla Pola dok se nisam okrenla. Uspostavila sam kontakt očima s njim i stajali smo nekoliko sekundi i pokušavala da shvatim zašto mi izgleda tako poznato. A onda mi je namignuo jer je znao da znam i onda se udaljio.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas