Oglas
· · Komentari: 0
Istinita priča

Ova banka će vam svakog dana uplaćivati 86.400 EVRA, ako budete poštovali DVA jednostavna pravila

Zamislite da vam svako jutro kada se probudite, banka stavi na račun tačno 86.400 evra.

1595405944_girl-888328_1280.jpg
Foto: Piksabej
Oglas

Evo koja su dva pravila ove banke:

Prvo pravilo glasi: Sve što niste uspeli da potrošite tokom dana uzima vam se uveče! Ne smete varati, niti prebaciti novac na neki drugi račun. Imate pravo da ga potrošite isključivo tokom tog istog dana, ali ne zaboravite da svako jutro kada otvorite oči banka vam otvara novi račun od novih 86.400 evra za taj dan i tako svaki dan.

Pročitajte još: Poslednji crtani koji je odobrio Volt Dizni iza koga stoji ISTINITA PRIČA o najbogatijim pariskim MAČKAMA

Drugo pravilo: Banka može prekinuti "igru" bez ikakvog upozorenja! U bilo kom trenutku može vas obavestiti da je sve gotovo i da se račun definitivno zatvara.

Trudićete se da Vam svaki euro donese sreću i zadovoljstvo.

Nesumnjivo je da ćete svi, dobijeni novac trošiti na zabavu i kupovinu poklona sebi i onima koje volite. Možda ćete poklanjati i onima koje ne poznajete, samo da Vam banka ne uzme novac nazad. Trudićete se da Vam svaki euro donese sreću i zadovoljstvo.

Pročitajte još: Savet Dikensa za SREĆAN ŽIVOT: Nakon strašne nesreće napisao je PORUKU koja i danas objašnjava sve

Pa gde ima takva banka?

Tu čudesnu banku imamo svi mi na raspolaganju. To je VREME!

Pročitajte još: Legenda o HRABROJ ŽENI na osnovu koje je nastao popularan CRTANI: Ko je bila MULAN?

Svako jutro kada se probudimo, naša životna banka nam otvara kredit od 86.400 sekundi života za taj dan do spavanja. Sve što nismo proživeli toga dana – izgubljeno je. Juče je zauvek prošlo! I svako sledeće jutro ta magija se ponavlja. Zato nemojmo zaboraviti nezaobilazno pravilo da banka može zatvoriti naš račun svakog minuta, bez upozorenja. U bilo kom trenutku naš život može stati!

Šta vi radite sa vaših 86.400 sekundi po danu?!

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas