· · Komentari: 0

Policajac je došao na intervenciju zbog krađe, a onda se dogodio neočekivani obrt: NJegov potez oduševio je sve (VIDEO)

Mladi policajac oduševio svet

1652630813_policajac.jpg
Foto: YouTube printscreen

Policajac iz Amerike, Met Lima, dobio je prijavu da mora da uhapsi porodicu, koja je osumnjičena za krađu u prodavnici, ali umesto da ih privede, on im je kupio hranu.

Pročitajte još: Devojka dobila "STARAČKE RUKE" u 28. godini: Sve je počelo kada je dobila BOLEST koju imaju mnogi u Srbiji (FOTO/VIDEO)

U jednoj prodavnici u Masačusetsu, dobio je poziv da hitno dođe u prodavnicu u malom mestu Somersetu. Prijavljene su dve žene, koje nisu su želele da ukradu namirnice. Kada je policija počela da ih ispituje, porodica je rekla da se nalaze u jako teškoj situaciji i da ne mogu da priušte sebi svu hranu, a želele su da priušte svojoj deci lepu božićnu večeru.

Kada je luo njihovu priču, Lima je napisao prekršajnu prijavu, ali je optužnica nije podigla optužnicu. Potom je odlučio da im kupi poklon kartice u vrednosti od 250 dolara, kako bi žene mogle da kupe deci hranu za božićnu večeru.

Pročitajte još: PRAVILO PET SEKUNDI: Evo kako sve može da vam pomogne u životu

- Žene sa dvoje male dece su me podsetile na moju decu, pa sam morao da im pomognem. Samo sam učinio ono što sam smatrao ispravnim. Ne radi se o meni, samo sam pokušao da se stavim u kožu te porodice i pokažem malo empatije - rekao je policajac Lima.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.