Oglas
· · Komentari: 0

RUS NASMRT PREPLAŠIO DEVOJKU: Iz vozila poiskakali naoružani specijalci, a on klekao (VIDEO)

PROSIDBA je jedan od najsrećnijih trenutaka u životu zaljubljenog para. Ili bi bar trebalo da bude tako.

1695745585_78258_rus-prosidba_ig.jpg
Foto: Instagram printskrin/lookatthisrussian
Oglas

Bilo kako bilo, jedna devojka iz Rusije će momenat svoje prosidbe pamtiti dok je živa. I to pre po strahu, nego po sreći koju je osetila u tom trenutku. 

Na Instagram stranici lookatthisrussian koja se na duhovit način bavi Rusima i njihovim mentalitetom pojavio se snimak čiji je epilog mnoge iznenadio. 

Na objavljenom snimku vidi se gomila naoružanih specijalaca koji su na praznom putu zaustavili i opkolili dvoje mladih ljudi. Nakon što su ih "pobacali" na haubu automobila usledio je pretres tokom kojeg je oružje sve vreme upereno u "sumnjiva lica".

 

U jednom trenutku jedan od policajaca donosi torbu iz gepeka i pita mladića da li je njegova. Nakon potvrdnog odgovora, policajac iz torbe vadi kesu i postavlja pitanje o tome šta se nalazi u njoj, ali momak odgovara da ne zna. 

Nakon nekoliko momenata policajac pušta mladića, a on prilazi i klekne ispred svoje devojke kako bi je zaprosio. Ona u tom trenutku prekriva lice i počinje da vrišti, dok joj se ruke tresu od straha. Narednih nekoliko trenutaka nije mogla da dođe sebi, ali je pristala da se uda za svog dečka. U tom trenutku jedan od "policajaca" donosi i buket cveća.

Nema sumnje da je ovo jedna od najkreativnijih, ali nesumnjivo i najstrašnijih prosidbi koju je neka devojka doživela. 

BONUS VIDEO:

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas