· · Komentari: 0

Sanjali ste da vas muž VARA? Takvi snovi mogu ukazivati na više stvari

Ovi snovi se mogu tumačiti na više načina

1676124662_shutterstock_1196509066.jpg
Foto: Shutterstock

Ovo je uobičajen san koji se dešava mnogim ženama koje su budnije prema svojim muževima. Da li je tačno da ih ovim snovima muž zapravo vara? Činjenica je da se ovaj san može tumačiti na nekoliko načina.

Sanjati da vas muž vara sa nepoznatom osobom

San u kojem vas muž vara sa nepoznatom osobom može da simbolizuje vaš strah da ćete ga izgubiti. Ako je to slučaj, verovatno se osećate nesigurno u vezi sa nečim u vašoj vezi.

Ovaj san takođe može značiti da postoji neko drugi ko ne bi oklevao da vam ga oduzme ako bi imao priliku.

Ovo može izazvati osećaj izdaje i besa prema vašem supružniku, zbog čega se ovaj san tako često pojavljuje.

Sanjati da vas muž vara sa nekim koga poznajete

Sanjati da vaš muž vara sa nekim poznatim znak je da ste veoma zabrinuti zbog nečega na šta ne biste ni trebali da obraćate pažnju. To je takođe znak da se treba opustiti i pokušati ukloniti nepotreban stres iz svog života.

Ako zaista sumnjate da vas muž vara, onda vam ovaj san možda ukazuje da nema pravog razloga za vašu zabrinutost jer su njegovi postupci nevini.

Sanjati da vas muž vara sa bivšom

Sanjati o mužu koji vara sa svojom bivšom često se vidi kao pokazatelj da je izgubio interesovanje za vas.

Pored toga, sanjati o tome da vaš muž vara sa svojim bivšim takođe znači da između vas i vašeg partnera možda postoji neka napetost.

Možda se u poslednje vreme ne slažete baš najbolje zbog neslaganja ili nesporazuma između vas dvoje. Trebalo bi da radite više na poboljšanju vašeg odnosa.

Sanjati da vas muž vara sa komšinicom

Ako sanjate da vas muž vara sa komšinicom, to može biti znak nesigurnosti. Možda ste zabrinuti da on gubi interesovanje za vas ili da više nije zadovoljan vašim brakom.

To takođe može značiti da u vašoj vezi postoje problemi koje treba odmah rešiti.

Ako to nije slučaj, onda to može ukazivati na to da u poslednje vreme provodite previše vremena sa nekim i da je to izazvalo trvenja između vas i vašeg muža.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.