Oglas
· · Komentari: 0
TEST LIČNOSTI

Šta ste prvo videli na ovoj slici otkiće vam šta se nalazi u vašem SRCU

Ovaj test ličnosti otkriva vaše emotivno stanje.

1631986487_slika.png
Foto: Printskrin
Oglas

Ovaj test ličnosti pomoću slike, odnosno interesantne optičke iluzije može vam dati do znanja u kakvoj ste emotivnoj fazi u ovom trenutku u životu, i gde treba da usmerite svoju energiju.

Pročitajte još: Malo drugačiji test ličnosti: Koju ste BOJU prvo UOČILI na ovoj SLICI?

Stoga, pažljivo pogledajte ovu fotografiju, i u daljem tekstu pročitajte šta označava ono što ste prvo ugledali.

Foto: Printskrin

Ako ste žena i prvo ste videli muško lice

Ovo može biti znak da trenutno tražite romantičnog partnera ili imate visok libido. Ako ste već u vezi, to bi moglo značiti da ste duboko povezani s tom osobom. Često su vam na umu muškarci i stvari na tom polju idu jako dobro.

Ako ste muškarac i prvo ste videli lice muškarca

To znači da biste mogli biti zabrinuti zbog svojih međuljudskih odnosa sa drugim muškarcima, kao što su na primer vaši saradnici ili bliski prijatelji. Možda ste previše zabrinuti zbog onoga što misle o vama.

Ako ste žena i prvo ste videli žensko lice

To je znak da se osećate prijatno u svojoj koži. Ovo snažno poverenje koje imate u sebe dobro će vam poslužiti u budućnosti, kako na emotivnom, tako i na poslovnom planu.

Ako ste muškarac i prvo ste videli žensko lice

Ovo može ukazivati na to da tražite partnera sa kojim biste podelili svoj život. Ne opeterećujte se, već dajte sebi vremena i dopustite da se takve stvari dogode spontano.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas