Oglas
· · Komentari: 0

Video mlade pred venčanje izazvao lavinu reakcija: Ovako je smirivala živce (VIDEO)

DRUŠTVENIM mrežama proširio se snimak jedne mlade iz Australije koju je prijateljica snimila kako je smirivala nervozu u kolima pre venčanja

1703588676_Untitled.jpg
Foto: printscreen/ Tik Tok/ megansarathom
Oglas

Sedeći na zadnjem sedištu automobila, devojka je pevala i plesala uz pesmu koju je pustila na svom telefonu.

Uz video koji je na TikToku pregledalo više od pet miliona ljudi piše da je mlada pokušala da se oslobodi stresa pre venčanja.

@megansarathom The pre ceremony hype up/nervous energy release! #2023bride #preceremonymusic #weddinghypesong #foryoupage #aussiebride #diaryofabride #glorious #preweddingsong ♬ original sound - Megan Sara

Mnogi su u komentarima otkrili da su i oni koristili slične metode kako bi bili manje nervozni na ovako važan dan.

- Drago mi je da se zabavljala, ponekad su jednostavne stvari najbolje - jedan je od komentara ispod videa.

- Ti si mi zvanično postavila zadatak da jednog dana na putu do oltara napravim žurku u automobilu - dodala je jedna devojka.

(N portal)

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas