· · Komentari: 0
NEOČEKIVANO

Žene na Tviteru podelile NAJBIZARNIJA PITANJA koja su im postavili partneri: "Zar ciklus kod žena ne traje ceo mesec?"

Da li je moguće da muškarci imaju tako malo znanja o biologiji i ženskom telu?

1609312946_Depositphotos_56058481_s-2019.jpg
Foto: Depozit

Žene na Twitteru pokrenule su deljenje najglupljih i najbizarnijih pitanja koje su im postavljali muškarci. Neke su bile šokirane, a neke su se dobro zabavile i nasmejale. Ipak, nekima i dalje nije jasno kako je moguće da muškarci tako loše poznaju osnove biologije i ljudskog tela.

Pročitajte još: Kačite li previše fotografija na društvene mreže? Evo šta to govori o vama

Prva žena napisala je da joj je 28-godišnji muškarac na sastanku rekao kako je bio uveren da menstrualni ciklus traje ceo mesec, a ne samo nekoliko dana.

Pročitajte još: Princip 20/10 može da vam promeni život: Odgovorite na ovo jednostavno pitanje!

Druga je otkrila da joj nepoznavanje činjenica o ciklusu od strane muškaraca nije ništa novo.

- Jedan mi je rekao da žene mogu da dobiju menstruaciju samo na početku ili na kraju meseca, nikako na sredini i da je mogu imati za vreme trudnoće - istakla je jedna korisnica na Tviteru.

Pročitajte još: Reakcija bebe koja će vas dovesti do suza: Pogledajte kako izgleda kada je "pogodi" pesma (VIDEO)

Treća žena istakla je da je tek nakon više od dve godine veze shvatila koliko joj je partner neobrazovan. "Mislio je da ne mogu da mokrim dok imam tampon. Tada je imao 21 ili 22 godine." Najbolji tvit bio je onaj u kojem je žena otkrila kako je njen poznanik mislio da žena može da zatrudni dok već nosi jedno dete, pa ih tako može roditi više istovremeno. 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.