Oglas
· · Komentari: 0

Efikasan trening u KUĆNIM USLOVIMA! Lake i jednostavne vežbe za svaki dan

Veća fizička aktivnost je uvek dobrodošla, ali je premalo vremena za organizaciju i kvalitetan trening u teretani. Uz nekoliko gedžeta i pravu opremu, trening u kućnim uslovima može dati odlične rezultate uz manje potrošenog vremena i energije.

1648461936_model-g8052e584e_640.jpg
Foto: Piksabej
Oglas


Dovoljno je nabaviti Bluetooth slušalice, merač fizičkih aktivnosti koje poseduju moderni satovi i sobni bicikl za trening pa će rezultati vrlo brzo biti vidljivi!

Moderni satovi za efikasniji trening 

Za razliku od fitnes narukvice, moderni satovi sa smart funkcijom se ne skidaju i korisni su tokom celog dana. Kao i svaki drugi sat pokazuju vreme, ali nove generacije omogućavaju i da se osoba detaljno upozna sa svojim zdravstvenim stanjem i dobije preporuke kako da ga unapredi.

Moderni satovi mere:
    • koliki je procenat masti, 
    • procenat vode u telu, 
    • mere srčani ritam, 
    • pritisak, 
    • nivo kiseonika u krvi, 
    • koliko se kvalitetno spava,

    • neke vrste mogu otkriti i obrazac hrkanja što nije samo neprijatno već ukazuje i na problem sa prohodnošću disajnih organa.

Smart sat nije koristan samo za praćenje zdravstvenog stanja već doprinosi kvalitetnijem treningu što je izuzetno važno ako je on kod kuće. Moderni satovi prate:
    • kvalitet i efekat treninga, 
    • mere korake, 
    • gubitak kalorija 
    • podsećaju kada je na redu vežbanje
To je lični trener koji 24h prati zdravstveno stanje i rezultat treniranja.

Uz elegantan dizajn i brojne aplikacije moderni satovi izbacuju potrebu korišćenja telefona jer sve informacije stižu na sat i ne remete trening.

Bluetooth slušalice – za bolju koncentraciju!

I moderni satovi, baš poput telefona, mogu da reprodukuju muziku pa su potrebne samo Bluetooth slušalice i trening može da počne.

Nije važno kada se trenira jer se niko ne uznemirava, a ritam će učiniti da se trening meri pesmama, bez razmišljanja o naporu koji se prolazi. Televizija često odvlači pažnju pa se sa vežbanjem nesvesno staje, a kada se informacije isključivo slušaju ostala čula rade „punom parom“ i čine trening mnogo efikasnijim.

Bluetooth slušalice su nezamenljive jer nemaju kablove, lepo se fiksiraju i ne smetaju izvođenju niti jedne vežbe.

Sobni bicikl za trening – različiti rezultati uz pomoć jedne sprave 

Sobni bicikl za trening predstavlja najbolji način za unapređenje zdravlja na brz i zabavan način. Za razliku od drugih sprava, reč je o kompaktnijem modelu koji zauzima malo prostora, a vežba noge, leđa i tricepse, ali se promene osećaju i na stomaku i zadnjici.

Ovo je idealan način da se održi forma, smanje masne naslage, ali i oblikuje figura dobijanjem mišićne mase. Promenom stepena intenziteta sobni bicikl za trening omogućava i odličan kardio program, ali i lagano okretanje za održavanje kondicije. 

Zagrevanje od 5 minuta, 4 minuta kombinovanog intenziteta vožnje i nekoliko minuta za istezanje, ubrzava metabolizam 30 sati nakon treninga. Iako se vežbaju noge, telo je podstaknuto da gubi masne naslage i troši kalorije iz celog organizma. Zbog toga je ovo fitnes sprava koju svako treba da ima.

Sa ova tri dodatka teretana neće biti potrebna. Umesto plaćanja članarine i gubitka vremena, trening se radi onda kada postoji želja, a tada će i njegova efikasnost biti mnogo veća.

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas