Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Ефикасан тренинг у КУЋНИМ УСЛОВИМА! Лаке и једноставне вежбе за сваки дан

Већа физичка активност је увек добродошла, али је премало времена за организацију и квалитетан тренинг у теретани. Уз неколико геџета и праву опрему, тренинг у кућним условима може дати одличне резултате уз мање потрошеног времена и енергије.

1648461936_model-g8052e584e_640.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas


Довољно је набавити Блуетоотх слушалице, мерач физичких активности које поседују модерни сатови и собни бицикл за тренинг па ће резултати врло брзо бити видљиви!

Модерни сатови за ефикаснији тренинг 

За разлику од фитнес наруквице, модерни сатови са смарт функцијом се не скидају и корисни су током целог дана. Као и сваки други сат показују време, али нове генерације омогућавају и да се особа детаљно упозна са својим здравственим стањем и добије препоруке како да га унапреди.

Модерни сатови мере:
    • колики је проценат масти, 
    • проценат воде у телу, 
    • мере срчани ритам, 
    • притисак, 
    • ниво кисеоника у крви, 
    • колико се квалитетно спава,

    • неке врсте могу открити и образац хркања што није само непријатно већ указује и на проблем са проходношћу дисајних органа.

Смарт сат није користан само за праћење здравственог стања већ доприноси квалитетнијем тренингу што је изузетно важно ако је он код куће. Модерни сатови прате:
    • квалитет и ефекат тренинга, 
    • мере кораке, 
    • губитак калорија 
    • подсећају када је на реду вежбање
То је лични тренер који 24х прати здравствено стање и резултат тренирања.

Уз елегантан дизајн и бројне апликације модерни сатови избацују потребу коришћења телефона јер све информације стижу на сат и не ремете тренинг.

Блуетоотх слушалице – за бољу концентрацију!

И модерни сатови, баш попут телефона, могу да репродукују музику па су потребне само Блуетоотх слушалице и тренинг може да почне.

Није важно када се тренира јер се нико не узнемирава, а ритам ће учинити да се тренинг мери песмама, без размишљања о напору који се пролази. Телевизија често одвлачи пажњу па се са вежбањем несвесно стаје, а када се информације искључиво слушају остала чула раде „пуном паром“ и чине тренинг много ефикаснијим.

Блуетоотх слушалице су незаменљиве јер немају каблове, лепо се фиксирају и не сметају извођењу нити једне вежбе.

Собни бицикл за тренинг – различити резултати уз помоћ једне справе 

Собни бицикл за тренинг представља најбољи начин за унапређење здравља на брз и забаван начин. За разлику од других справа, реч је о компактнијем моделу који заузима мало простора, а вежба ноге, леђа и трицепсе, али се промене осећају и на стомаку и задњици.

Ово је идеалан начин да се одржи форма, смање масне наслаге, али и обликује фигура добијањем мишићне масе. Променом степена интензитета собни бицикл за тренинг омогућава и одличан кардио програм, али и лагано окретање за одржавање кондиције. 

Загревање од 5 минута, 4 минута комбинованог интензитета вожње и неколико минута за истезање, убрзава метаболизам 30 сати након тренинга. Иако се вежбају ноге, тело је подстакнуто да губи масне наслаге и троши калорије из целог организма. Због тога је ово фитнес справа коју свако треба да има.

Са ова три додатка теретана неће бити потребна. Уместо плаћања чланарине и губитка времена, тренинг се ради онда када постоји жеља, а тада ће и његова ефикасност бити много већа.

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas