Oglas
· · Komentari: 0
VEŽBAJTE SA MARIJOM

Vežbajte i zategnite se u prirodi: Danas sa našim trenerom Marijom radimo KRUŽNI TRENING (VIDEO)

Svakog vikenda na Magazinu Novosti vežbajte sa našim profesionalnim trenerom Marijom Stojanović i započnite dan na najbolji način.

1618134534_172711893_223239279578336_2212734105568047426_n.jpg
Foto: Privatna arhiva
Oglas

Kako su hladni dani otišli u prošlost, bar se nadamo, obradujte sebe jednim odlaskom u prirodu, i jednim treningom za zatezanje celog tela. Naš trener Marija vam je za danas spremila 6 zanimljivih vežbica koje su fokusirane na sve mišiće na telu. 

Pročitajte još: Danas sa trenerom Marijom radimo HIIT TRENING: Izvdojite 28 minuta i poboljšajte kondiciju (VIDEO)

Vežba 1:

Krećemo sa jednom vrstom čučnja koja podražumeva i aktivaciju drugih mišića, tegovi su na ramenima, traka je na nogama, i spuštate se u čučanj, a zatim izbacujete ruku nagore. Tako uradite sledeći čučanj sa drugom rukom. Uradite 4 serije po 20 ponavljanja.

Vežba 2:

I ova vežba aktivira veći broj mišića. Prvo idete dole, skočite sa strane i ruke naizmenično pružate sa tegovima u rukama. Uradite 4 serije po 10 ponavljanja.

Pazite da vam kukovi ne propadaju.

Vežba 3:

Sledeća vežba je dobar sagorevač i odlična je za podizanje kondicije. Sa obe noge skočite na klupu, i vraćate se dole. Radi se 4 serije po 12 ponavljanja.

Pročitajte još: Vežbajte u prirodi i zategnite se do perfekcije: Danas radimo trening za celo telo (VIDEO)

Vežba 4:

Za ovu vežbu važno je da kolena budu u blagoj fleksiji, hodate u stranu i izbacujete teg ispred sebe. Radite 4 serije po 20 ponavljanja.

Noge ne spajajte, imajte mali razmak imeđu njih.

Vežba 5: 

Redovno radite ovu vežbu i videćete rezultate. Radite bugarski iskorak 10 ponavljanja po 4 serije. Nemojte da vam kolena prelaze prste napred. Isto to uradite i sa drugom nogom.

Pročitajte još: Koliko je vežbanje dobro za PAMĆENJE? Rezultati će nas pokrenuti

Vežba 6:

U ležećem ste položaju i radite razvlačenje i lagano se podižete s poda. Oslonac je na jednoj nozi, radite 6 puta jednu i nakon toga 6 puta drugu nogu i sve to uradite u 4 serije.

Skroz zategnite kukove kada se podižete.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas