· · Komentari: 0
VEŽBAJTE SA MARIJOM

VEŽBE ZA GORNJI DEO TELA: Pratite detaljna objašnjenja trenera Marije i biće vam lako (VIDEO)

Svakog vikenda na Magazinu Novosti vežbajte sa našim profesionalnim trenerom Marijom Stojanović i započnite dan na najbolji način.

1612190599_145827740_462593001792580_7480440437383634335_n.jpg

Danas prednost dajemo rukama i ramenima. Radimo trening za gornji deo tela. Uz detaljnja objašnjenja na snimku uradićete sa lakoćom ceo trening.

Vežba 1

Ovom vežbom aktiviramo ruke. Potrebna su vam dva tega. Pratite položaje kao na snimku ispod. Vežbu možete raditi i u sedećem i stojećem položaju. Radite 3 puta po 12 ponavljanja

Pročitajte još: TRENIRAJTE NOGE, ali i POZITIVNU ENERGIJU: Sa našim trenerom Marijom danas radimo upravo ove vežbe (VIDEO)

Vežba 2

Vežba je za ramena, pod nazivom Arnold. Pravite tegovima polukrug, a zatim ih izbacujete. Laktovi su u visini grudi, pazite da ne idete mnogo ispod toga. Radite 3 puta po 12 ponavljanja kao u prethodnoj vežbi.

Vežba 3

Ova vežba je za triceps. Nalazite se u ležećem položaju. Pazite na razmak između ruku, laktovi su u širini ramena. Pratite pokrete kao na snimku. Važno je da ruke spuštate sporije.Takođe radite 3 puta po 12 ponavljanja.

Vežba 4

Vežba je namenjena bicepsu. Ruke se nalaze uz telo. Radite 3 puta po 8 ponavljanja.

Vežba 5

Ovo je vežba za leđa, a kojom se aktivira i triceps. Nalazite se u polučučnju, kolena su malo savijena, dok su leđa prava. Pratite položaj na snimku. Radite 3 puta po 12 ponavljanja.

Vežba 6

Teg se nalazi u rukama, vežba je za ramena. Podižemo teg do visine ramena, okrenemo ga i vratimo. Radite 3 puta po 10 ponavljanja.

Pročitajte još: Potreban je samo 21 minut: Ove subote radimo HIIT TRENING sa trenerom Marijom (VIDEO)

Vežba 7

Vežba je za grudi. Radi se ženski sklek. Šake su u širini ramena. Sve vreme obratite pažnju na položaj tela, leđa ne treba kriviti. 3 puta po 10 ponavljanja

Vežba 8

Radimo ramena. Podižete ruku do visine ramena i vraćate u početni položaj. Radite 3 puta po 16 ponavljanja, 8 po ruci. Stomak je sve vreme stegnut.

Pročitajte još: Najvažnija novogodišnja odluka: ŠETAJTE, šetajte i rastežite se na 4 načina

Vežba 9

Vežba je za grudi, radimo otisak sa poda. Pratite položaj kao na snimku. 3 puta po 15 ponavljanja.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.