Oglas
· · Komentari: 0
VEŽBAJTE SA MARIJOM

Danas sa trenerom Marijom radimo HIIT TRENING: Izvdojite 28 minuta i poboljšajte kondiciju (VIDEO)

Svakog vikenda na Magazinu Novosti vežbajte sa našim profesionalnim trenerom Marijom Stojanović i započnite dan na najbolji način.

1615028579_157473886_339956947389955_8864077658198352873_n.jpg
Foto: Privatna arhiva
Oglas

Danas sa Marijom radimo HIIT trening, trening visokog intenziteta sa intervalima. Za izvođenje ovih vežbi biće vam potrebno 28 minuta.

Ima 7 vežbi u 4 kruga. Za svaku je potrebno 40 sekundi, a onda sledi pauza od 20 sekundi, kada prelazite na sledeću vežbu.

1. vežba

Nalazimo se u izdržaju, šake su ispod ramena. Radite dva puta razmak nogama (kao na snimku), a nakon toga dva puta izbacujete ruke ka napred. Stomak sve vreme treba da bude stegnut.

Pročitajte još: Zagrejmo se: Danas sa našim trenerom Marijom radimo trening za noge (VIDEO)

2. vežba

Ruke su ispred, u visini ramena, nalazite se na prstima i radite kratke poskoke. Stomak je stegnut. Vežba traje 40 sekundi, a zatim imate pauzu od 20 sekundi.

3. vežba

Iz čučnja idete u jumping jack i ponovo u čučanj. Kolena sve vreme idu u stranu, pazite da ne krivite leđa. Radite vežbu 40 sekundi

4. vežba

Nalazite se u izdržaju, kolena idu spolja, ka laktovima. Idete jednom, pa drugom nogom napred. Stomak je stegnut. Šake su ispod ramena, telo se nalazi u ravni. Ovo je vežba za celo telo.

5. veža

Skačete sa jedne noge na drugu. Pratite položaj kao na snimku ispod. Trudite se da u skoku idete što dalje. Vežba traje 40 sekundi.

Pročitajte još: VEŽBE ZA GORNJI DEO TELA: Pratite detaljna objašnjenja trenera Marije i biće vam lako (VIDEO)

6. vežba

Radite posoke jednim, pa drugim kolenom. Stomak sve vreme radi u ovoj vežbi. Takođe, radite 40 sekundi.

7. vežba

Teg vam je u rukama iznad vas. Radite makazice nogama. Prsti su ka spolja. 40 sekundi je trajanje i ove vežbe.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas