Oglas
· · Komentari: 0
VITKO TELO

ZABORAVITE TERETANU i sprave za vežbanje! Tri jednostavne vežbe kod kuće koje tope SALO SA STOMAKA (VIDEO)

Nemojte dočekati leto sa višak sala u predelu stomaka.

1653249108_fit-g19000082b_640.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Za savršeno vitko i zategnuto telo potrebno je malo truda i discipline, što implicira da vam sve sprave i naporan rad u teretani zapravo i nisu neophodni. Dovoljno je da svakog dana svega 15 do 20 minuta izdvojite za nekoliko jednostavnih vežbi.

Pročitajte još: NAJZNAMENITIJE SRPKINJE: Za mnoge od njih niste čuli, a dugujemo im veliku zahvalnost

Masne naslage u regiji stomaka nastaju vremenom, talože se mesecima, nekada godinama dok ne počnu da nam smetaju. Uzroka za njihov nastanak ima više, ali prvi uzrok je svakako prekomeran unos hrane koja se akumulira kao masne naslage. Naš organizam na taj način svaki višak kalorija deponuje kao zlatnu rezervu za slučaj da iz nekog razloga hrana nije dostupna. Kako vreme prolazi, viškovi se dodaju i salo raste.

Pročitajte još: Zašto se kaže "KAO DA JE PAO S KRUŠKE"? Nećete verovati kakvo značenje se vezuje za ovu voćku

Ukoliko želimo da naš stomak bude ravan, prvi korak je odricanje od prekomernog konzumiranja hrane, a drugi praktikovanje tri jednostavne vežbe svako veče po 15 minuta za ravan stomak za samo tri nedelje.

Pogledajte video tutorijal koji sledi i krenite u akciju...

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas