· · Komentari: 0
VOĆE

Postoji način da UBIJETE RAK! Jedite dnevno 5 koštica KAJSIJA, kancer biva RAZOREN

Najnovija istraživanja su pokazala da su koštice odličan imunološki i hranjiv dodatak, koji je prevencija protiv kancera.

1594190061_kajsije2.jpg
Foto: A. M.

Koštice kajsije obiluju vitaminima B17 koji uništavaju kancerogene ćelije i zaustavljaju metastaze.

Pročitajte još: Nećete verovati: Lek za GLAVOBOLJU nalazi se među ZAČINIMA

Princip delovanja je jednostavan: ćelijama raka su potrebne ogromne količine energije - glukoze. Vitamin B17 je smrtonosan za ćelije raka, a za zdrave nije toksičan.

Dnevna doza?
Izmerite težinu i podelite je sa 2, 5 i tako ćete dobiti dnevnu potrebu organizma za jezgrima. Prosečna dnevna količina je oko 30 jezgara.Svako jezgro koštica kajsije treba dobro sažvakati.
Pet koštica dnevno sprečava nastanak tumora.

Princip rada vitamina B17 podseća na trojanskog konja: ćelije raka se polakome za glukozom, a kad je apsorbuju - uništene su! Koštice su izdašan izvor gvožđa, kalijuma i fosfora, pa dodatno poboljšavaju imunitet.

Čuvajte koštice, čistite i jedite Foto: A.M.

Pojedine studije pokazuju da uzimanje samo pet koštica kajsije dnevno znatno sprečava nastanak tumora i poboljšava imunološku sliku organizma.

Pročitajte još: Ovo VOĆE već se pojavilo na pijaci, a ULJE njegovih semenki sačuvaće nam HILJADE EVRA i odlazak na operaciju

Rak voli šećer, a cijanid u jezgru koštice kajsije je okružen šećerom. Rak jede šećer i truje se cijanidom. Zato je jako važno da se konzumiranjem jezgri, ćelije raka navedu da jedu samo šećer sa cijanidom. Unošenje svakog drugog šećera u organizam za vreme lečenja treba eliminisati!

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.