Oglas
· · Komentari: 0
ALTERNATIVA

NARODNA medicina otkriva: Čajna mešavina za ALERGIJE i disajne puteve

Problemi sa alergijama već su počeli sa prvim simbolima proleća.

1646085302_cold-g024db7e11_640.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Problemi sa alergijama su hroničan problem, koji umnogome može narušiti normalno svakodnevno funkcionisanje svakog pojedinca. Iako vam se može učiniti da vi niste osoba koja ima ovih problema, alergijske reakcije se mogu javiti bilo kada u životu, čak iako nikada do sada niste imali ovaj zdravstveni problem.

Pročitajte još: Da li otvoreno vino ima rok trajanja? Ovoliko može da stoji

Donosimo vam stari tradicionalni recept za alergijske reakcije, pre svega reakcije koje pogađaju disajne puteve, sinuse i pluća.

Čajna mešavina za alergije i disajne puteve

Pročitajte još: Gde bi trebalo da postavimo policu sa knjigama prema FENG SHUI pravlima? Evo šta donosi negativnu energiju

Ovaj čaj se sastoji od sedam komponenata. Dobro pomešati 5 kašika kičice, 4 kašike kantariona, 3 kašike korena maslačka, 2 kašike rastavića i 2 kašike usitnjenog šipka. Uzeti jednu kašiku ove mešavine i preliti je uveče sa šoljom hladne vode. Ujutru staviti na šporet i zagrejati do ključanja, ali ne kuvati, već skinuti sa šporeta, poklopiti šerpu i umotati je u toplu krpu da odstoji 40 minuta. Zatim procediti čaj i piti po trećinu čaše, tri puta dnevno pre jela.

Pročitajte još: Fatalan, šarmantan i neverovatno pametan: Da li znate ko je bio prvi BEOGRADSKI PLEJBOJ - Zaveo je tri najlepše Jugoslovenke, pa im slomio srce

Pripremljen čaj čuvati u frižideru. Ovaj čaj čisti organizam i koristan je protiv alergija, posebno dobro prečišćava disajne puteve.

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas