· · Komentari: 0
LEK IZ PRIRODE

Oblog od ricinusovog ulja UMIRUJE BOL na svim delovima tela (RECEPT)

Ricinusovo ulje vrlo lekovito i da pomaže kod niza zdravstvenih problema još od davnina, najpre u Indiji...

1627685488_Depositphotos_184312120_s-2019.jpg
Foto: Depositphotos

Lekovito ricinusovo ulje nastaje iz plodova biljke, jer se procesom prerade otklanja njegov otrovni alkaloid pa je u potpunosti bezbedno za svaku vrstu upotrebe, sto podrazumeva kako spoljašnju tako i oralnu.

Pročitajte još: Opasna HELIKOBAKTERIJA nestaje pravilnom ishranom! Evo nekoliko ključnih pravila...

Za jedinstvena lekovita svojstva ricinusovog ulja odgovorna je ricinolna kiselina. Ona ima blago nadražujuće dejstvo na kožu. Kao oblog prodire i kroz kožu, pa na taj način može pomoći u lečenju unutrašnjih organa.

Oblog sa ricinusovim uljem i sodom bikarbonom

Primena lekovitih obloga sa ricinusivim uljem zahteva čistu gazu, plastičnu foliju, termofor i hladno ceđeno ricinusovo ulje. Prethodno, mesto na koje nanosimo oblog i utrljavamo ricinusovo ulje potrebno je očistiti rastovorom sode bikarbone u vodi.

Pročitajte još: AKNE, MIGRENA, HERPES, PERUT su samo neki od razloga zbog kojih NE TREBA DA SPAVATE SA MOKROM KOSOM

Zagrejanim uljem natopite gazu i stavite na bolno mesto, prekrijte ga folijom, zatim stavite termofor, omotajte peškirom i držite minimalno sat vremena. Tokom ovog vremena opuštajte se i mirujte. Oblog možete primenjivati najviše 40 dana. Pre svake upotrebe dodajte dovoljno ulja. Oblog uvek ugrejte pre upotrebe.

Ovakva upotreba obloga od ricinusovog ulja pomaže u lečenju svih upalnih procesa u organizmu i na koži, smanjuje se intezitet bola i eliminišu se toksini i jača imunološki sistem.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.