Oglas
· · Komentari: 0
ALKOHOLIZAM

Preterali ste sa ALKOHOLOM? Prva pomoć se nalazi u ŠOLJI ovog napitka

Jedna čaša crnog vina dnevno može da koristi vašem srcu, ali budite umereni jer se ova navika lako pretvoti u problem.

1597220527_alcohol-428392_1280.jpg
Foto: Piksabej
Oglas

Prvi znak je visok krvni pritisak, pa problemi sa varenjem, višak ili gubitak kilograma, poremećene vrednosti sećera i problemi sa jetrom.

Pročitajte još: SRBI čuli i odmah REZERVISALI: Ovaj hotel poseduje SERTIFIKAT KOVID 19, a evo šta to ZNAČI

Na poslu se sve teže snalazite, teže rešavate socijalne probleme, prate vaš stalni umor i iscrpljenost. Kod kuće brzo planete, postajete ljubomorni, gubite seksualnu sposobnost... Ne dozvolite da ubeđujete sebe kako nemate ozbiljan problem sa pićem i poslušajte prijateljske savete kolega ili članova porodice. Pomozite sebi nekim od ovih prirodnih lekova koji pomažu da prevaziđete krizu.

Ovas i neven su blagodet za organitam.

Ovas i neven

U emajliranoj šerpi pripremite napitak od pola kilograma ovsa kuvanog na laganoj vatri oko pola sata. Procedite i dodajte 100 grama nevena, ostavite poklopljeno preko noći. Pijte po jednu šolju tri puta dnevno pre jela.

Čaj od majčine dušice umiruje Foto: Peksel

Majčina dušica

Majčina dušica se pokazala kao efikasno prirodno sredstvo za odvikavanje od alkohola. Četiri supene kašike majčine dušice preljite sa pola litra ključale vode i ostaviti da odstoji poklopljeno desetak minuta. Svaka dva sata uzimate po jednu kašiku ovog čaja.

Sladić čisti jetru i eliminiše toksine.

Čaj od sladića

Biljka sladić čisti jetru i bubrege, a jača i imuni sistem. Sadrži mnoštvo antioksidanata koji pomažu u eliminaciji alkoholnih toksina. Redovno pijte po jednu šolju ovog čaja dnevno.

Pročitajte još: OHRID kakav NIKADA niste videli! GORI Tviter - ĐUBRE na sve strane, a za sve odgovorni ONI (FOTO)

Hajdučka trava

Pomešajte 100 grama hajdučke trave i 50 grama divljeg pelina, pa jednu kašiku ove mešavine prelijte ključalom vodom i ostavite da odstoji poklopljeno dva sata. Procedite i pijte po punu šolju, tri puta dnevno, pre jela. Ponavljajte postupak sve dok se ne pojavi averzija prema piću.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas