Oglas
· · Komentari: 0

Dovedite svoju figuru do savršenstva: Metode koje će vam pomoći da brže dođete do željene kilaže (FOTO)

Ove potpuno besplatne i delotvorne metode će ubrzati proces mršavljenja

1655895062_woman-3186730_960_720.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

S obzirom da je leto počelo, ukoliko ste osoba koja ima problem sa kilogramima, ili prosto želite da dovedete svoju liniju do savršenstva, sigurno se razmišljate da počnete sa dijetom.

Uz dijetu, koristite i ove metode da niste što pre smršali. Ovo su neke od najjefikasnijih metoda za koje Vam nije potrebno novčano ulaganje, već samo dobra volja i organizacija:

Čaša vode ujutru i pre svakog obroka ima jako korisno dejstvo. Da biste ubrzali metabolizam i uveli svežinu u organizam, obavezno pokušajte da popijete vodu ujutru i pre svakog obroka.
Ne konzumirajte prelive koji su karolični. Stavljanjem preliva koji su karolični na obroke koji su dijetalni, nećete postići nikakav efekat. Zato je bolje konzumirati obroke koji su bez preliva.
Plan ishrane je izuzetno koristan. Još jedan od načina kako najjednostavnije smršati jeste da se napravi detaljan plan ishrane.
Korišćenje manjih tanjira za sva tri obroka. Kako biste imali kontrolu i hranili se taman koliko treba, za svaki obrok je potrebno imati određenu veličinu tanjira.
Užinajte između obroka. Ukoliko vaši obroci nisu obimni kao pre, da biste izbegli izgladnjivanje, ubacite i užinu između obroka. 
Poslednji obrok treba da bude lagan i najmanje 2-3 sata pre nego što odete na spavanje. Kada govorimo o večeri, ona treba da se jede negde između 19-20h. Na ovaj način, imate dovoljno prostora da Vam se hrana slegne pre nego što legnete da spavate.

Pročitajte još: Vežbe za toniranje mišića: Ključ za izdefinisane mišiće je u tome da radite vežbe u kojima uživate

Ono što bi dodatno doprinelo korigovanju ishrane je fizička aktivnost. Trudite se da se što više krećete i na taj način dodatno sagorevate kalorije. 

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas