Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Доведите своју фигуру до савршенства: Методе које ће вам помоћи да брже дођете до жељене килаже (ФОТО)

Ове потпуно бесплатне и делотворне методе ће убрзати процес мршављења

1655895062_woman-3186730_960_720.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

С обзиром да је лето почело, уколико сте особа која има проблем са килограмима, или просто желите да доведете своју линију до савршенства, сигурно се размишљате да почнете са дијетом.

Уз дијету, користите и ове методе да нисте што пре смршали. Ово су неке од најјефикаснијих метода за које Вам није потребно новчано улагање, већ само добра воља и организација:

Чаша воде ујутру и пре сваког оброка има јако корисно дејство. Да бисте убрзали метаболизам и увели свежину у организам, обавезно покушајте да попијете воду ујутру и пре сваког оброка.
Не конзумирајте преливе који су каролични. Стављањем прелива који су каролични на оброке који су дијетални, нећете постићи никакав ефекат. Зато је боље конзумирати оброке који су без прелива.
План исхране је изузетно користан. Још један од начина како најједноставније смршати јесте да се направи детаљан план исхране.
Коришћење мањих тањира за сва три оброка. Како бисте имали контролу и хранили се таман колико треба, за сваки оброк је потребно имати одређену величину тањира.
Ужинајте између оброка. Уколико ваши оброци нису обимни као пре, да бисте избегли изгладњивање, убаците и ужину између оброка. 
Последњи оброк треба да буде лаган и најмање 2-3 сата пре него што одете на спавање. Када говоримо о вечери, она треба да се једе негде између 19-20х. На овај начин, имате довољно простора да Вам се храна слегне пре него што легнете да спавате.

Прочитајте још: Вежбе за тонирање мишића: Кључ за издефинисане мишиће је у томе да радите вежбе у којима уживате

Оно што би додатно допринело кориговању исхране је физичка активност. Трудите се да се што више крећете и на тај начин додатно сагоревате калорије. 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas