· · Komentari: 0
SAVETI

Tri recepta koja će vas spasiti od neprijatnih mirisa nogu

Čiste noge su prva obrana od neprijatnih mirisa

1605713504_Depositphotos_2798621_s-2019.jpg
Foto: depositphotos

Preterani znojenje stopala, šire neprijatne mirise koji se nezaustavljivo šire. Osvežavajuća kupka s jabukovim sirćetom i par kapi eteričnog ulja agruma smanjiće znojenje stopala.

Pročitajte još: ZLATNA PRAVILA: Kako da vaš nakit duže "traje"

Kupka od jabukovog sirćeta - Pomešajte pola šoljice jabukovog sirćeta s dve litre tople vode i potopite stopala barem jednom dnevno u trajanju od petnaestak minuta.

Kupka žalfije od ruzmarina - U vrelu dodajte kašiku sušenog ružmarina i kašiku-dve sušene žalfije kao da pripremate čaj. Stavite stopala u lavor kad se sastojci sjedine, a voda bude odgovarajuća. Uživajte u ovoj kupki minimalno 15 minuta dnevno.

Foto: Despositos

Kupka od limunovog soka i sode bikarbone - Prijatan miris stopala doneće vam i kupka od limunovog soka i sode bikarbone. Pomešajte ih u dve litre tople vode, pa odmarajte noge u ovoj smesi svakoga dana po 15 minuta.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.