· · Komentari: 0
PRELJUBA

Detalj otkriva preljubnika: Otvorite njegov orman i potražite OVU stvar

Sumnjate da vas dečko ili suprug vara, ali nemate dokaz za to.

1623572653_Depositphotos_127966914_xl-2015.jpg
Foto: Depozitfoto

Da biste otkrili partnerovo neverstvo, ne morate krišom da čitate poruke u njegovom mobilnom telefonu ili da ga špijunirate na društvenim mrežama. Dovoljno je da se pažljivo zagledate u njegovu odeću.

Pročitajte još: Muški klimaks počinje pre 40. godine, a najviše žele jednu stvar

Stručnjaci sa Univerziteta Mičigen otkrili su da su muškarci koji nose garderobu sa velikim logom brenda skloniji preljubi. Takve osobe više ulažu u zavođenje, ali ih manje privlače žene koje žele ozbiljne veze i manje su zainteresovani za potencijalno roditeljstvo.

Ako nosi veliki logo na garderobi - ništa od braka i stabilne veze!

Dame koje su učestvovale u studiji nisu bile iznenađene ovakvim rezultatima, rekao je vođa istraživačkog tima psiholog Danijel Kruger. Ali da bi rezultati istraživanja definitivno bili potvrđeni, potrebne su mnogo veće studije, upozorio je ovaj stručnjak.

Pročitajte još: JELENA KARLEUŠA krenula na plažu u provokativnoj kombinaciji: Sve pršti od NEON boje, fanovi u transu! (VIDEO)

Cilj studije bio je i da se utvrdi da li su muškarci koji nose napadniju odeću privlačniji ženama ili im se više dopadaju oni bogati koju mogu da im pruže finansijsku sigurnost.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.