· · Komentari: 0
PARTNERSKI ODNOSI

Jedna stvar upropastiće SEKS! Evo koje pitanje ŽENE mrze tokom seksualnog odnosa

Iako mogu biti tolerantnije od muškaraca, i žene imaju svoje žute minute

1609417413_seks.jpg
Foto: Pixabay

Žene u seksu imaju raznorazne želje i očekivanja. Za većinu žena važi jedno pravilo, sekusalni odnos mora sadržati jaku emociju i nežnost.  Ipak, jednu stvar žene ne vole da čuju.

Pročitajte još: Ovo su NAJSEKSIPILNIJI delovi ženskog tela

Donosimo vam pitanje koje ženama najviše smeta. Za početak, muškarac sa kojim su u krevetu jednostavno mora biti strastven. Strast diktira seks, pokreće ga i daje mu draž, a izazivaju je muškarci koji znaju što rade u krevetu.

Pročitajte još: DOKTORI UPOZORAVAJU: Ono što radite pre seksa može vas jako skupo koštati

Ispitivanje o orgazmu je nešto što žene iritira više nego što muškarci mogu zamisliti, jer tome pristupaju kao da se radi o nekom trofeju koji su oni osvojili. Ako niste primjetili da je ili nije, šta ste radili? 

Pitanje o orgazmu zaobiđite, u suprotnom možete zaboraviti na ponovni odnos za partnerkom. Bar kada je reč o avanturama.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.